Kids Day i Skovbakken en succes

Vanen tro blev der i dag afholdt Kids Day under Davis Cup-ugen. Kids Day er dagen hvor lokale børn får mulighed for at afprøve tennis og møde det danske Davis Cup-hold.

I denne omgang var det to 1. klasser fra Ellevangskolen og Strandskolen, 45 børn i alt, som fik muligheden for at opleve tennisglæden.

Aktiviteterne bestod i mange forskellige tennisøvelser og fysiske aktiviteter. Fokus var på sjove øvelser med og uden ketsjer, samt flere lege som satte fokus på boldøje og koordination. Det hele var forberedelse til Davis Cup-holdets ankomst.

Efter en kort introduktion af holdet, var det tid til at børnene kunne tage kampen op mod landsholdet. I flere runder minitennis kæmpede landsholdet mod de unge stjerner.

Udover at give børnene en mulighed for at møde landsholdet har Kids Day som formål at bygge bro mellem værtsklubben og de lokale børn. Skovbakken Tennis har selv stået for arrangementet med hjælp fra Dansk Tennis Forbund.

For dem er det en fantastisk mulighed for at vise børn i lokalområdet, at tennis er en mulighed for dem.

“Det er rigtig vigtigt for os at gøre børnene i nærområdet opmærksomme på, at de har mulighed for at gå til tennis” siger Mark Frøslev, Cheftræner i Skovbakken. Han tilføjer: “Vi vil rigtig gerne have dem ind i klubben i den alder, da det giver mulighed for en langsigtet spillerudvikling”.

Det danske hold gik efterfølgende til deres andet træningspas. Du kan se hele programmet  for Davis Cup-ugen her.