Barselsvikariat som uddannelseskonsulent til tennis og padel

Dansk Tennis Forbunds mission er at løfte dansk tennis, pickleball og padel på alle niveauer og i hele landet. Her har uddannelsesområdet en stor prioritet, så vi kan give trænere i hele landet de bedst mulige forudsætninger for at undervise forskellige målgrupper i alle aldre og på forskellige niveauer i tennis og padel.

For at kunne fortætte med denne prioritering søger vi en barselsvikar til vores uddannelsesteam.

Du har i denne stilling hovedansvaret for en række produkter administrativt og udviklingsmæssigt i samarbejde og koordinering med det resterende team. Her vil der blandt andet være fokus på videreudvikling og implementering af et samlet juniorkoncept til padel og udvikling af uddannelsen ”Padelcoach”.

Samtidig vil der løbende være fokus på faglig udvikling, administration, statistik, evaluering og rekruttering til nuværende tennis- og padeltræneruddannelse. Dette kan være inden for basiskurser, fokuskurser, Tenniscoach, nationalt seminar, tværgående DIF-projekter samt diverse workshops.

Derudover vil der også være fokus på, at du kommer ud i marken i forhold til research, afprøvning af koncepter, og kan agere underviser på de forskellige kursustyper.

Du står også for faglig sparing og rekruttering af instruktørkorpset i tennis og padel samt faglig sparringspartner for trænerne i Trænerhuset.

Du kommer til at være en del af et fælles nyskabende og flittigt uddannelsesteam, som har sin primære arbejdsplads i Idrættens Hus i Brøndby og består af både padel- og tenniskonsulenter samt koordinator. Derudover vil der være samarbejde med padel- og tenniskonsulenter samt koordinatorer fra DGI, instruktørkorpset samt de øvrige medarbejdere i Dansk Tennis Forbund og de tilknyttede Unioner.

Om dig

Dansk Tennis Forbund søger en kollega med indsigt, viden og mod på at være en aktiv og udfarende aktør i planlægning og afvikling af trænerkurser og trænerevents. Gerne med kendskab til tennis og padel.

Er du passioneret og initiativrig, og brænder du for at lykkes med afvikling af både eksisterende og nye koncepter og kan du skabe struktur til at nå i mål og ikke er bleg for også at hjælpe med de administrative opgaver, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi forventer, at du er selvstændig, positiv, struktureret, samarbejdsorienteret og arbejder målrettet med dine opgaver. Stillingen kræver, at du både er stærk administrativt, god på mail samtidig med at du kan formidle supergode oplevelser på padel- og tennisbanen.

Om jobbet

Der vil være fysisk mødeaktivitet og opsøgende arbejde, og du skal være med til at planlægge, udvikle, afholde og efterbehandle programmer, kurser og workshops.

Du vil få en alsidig og fleksibel arbejdsdag med mangeartede arbejdsopgaver, derfor er det vigtigt, at du er nysgerrig, initiativrig og udadvendt, og at du med godt humør naturligt giver en hjælpende hånd til dine kollegaer, klubber og medlemmer, som henvender sig telefonisk og på mail med spørgsmål og andet i dagligdagen.

Din baggrund

 • Du har måske en idrætsfaglig eller undervisningsbaggrund.
 • Du har erfaring med afholdelse af kurser/events (ikke nødvendigvis fra tennis eller padel).
 • Du er i stand til at arbejde med procesplaner, sætte mål og selvstændigt drive et indsatsområde.
 • Du har kendskab og interesse for tennis og gerne padel, herunder forskellige målgrupper.
 • Du har viden og forståelse for det frivillige foreningsliv.
 • Du er god til at samarbejde og skabe relationer og netværk.
 • Du er en dygtig og hurtig kommunikator – både mundtligt og skriftligt.
 • Du har gode evner til at involvere dine mange samarbejdspartnere og skabe løsninger, der virker i praksis.
 • Du kan holde overblikket og retningen på flere sideløbende projekter.
 • Du skal kunne navigere i Office-pakken og være parat til at tilegne dig nye programmer.
 • Du har måske erfaring med at arbejde i en politisk organisation med mange interessenter.

Stillingen er en tidsbegrænset stilling på 8 måneder (ca. 1 november 2023-30. juni 2024) med en arbejdstid på 30-32 timer ugentligt. Du skal som en naturlig del være indstillet på, at arbejdstiden kan ligge om aftenen og i weekenden. Dette er eksempelvis et kursus eller en workshop.

Lønnen forhandles individuelt og efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte uddannelseskonsulent Kitte Kry Bøttcher på E-mail: kkb@tennis.dk eller telefon 20770227 eller direktør Emil Bødker på E-mail: eb@tennis.dk eller telefon 51908601.

Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Sidste deadline er torsdag d. 17. august 2023.

Tiltrædelse 1. november 2023.

Din motiverede ansøgning og CV sendes til kkb@tennis.dk