C WorldWide

Torsdag den 22. juni 2017 indgik formueforvalteren C WorldWide og Dansk Tennis Forbund en 3-årig samarbejdsaftale om udvikling af tennistalenter. Aftalen udbygger Dansk Tennis Forbunds økonomiske rammer for talentudvikling og betyder konkret, at de bidrager med støtte til nuværende talenter i form af en talentpris samt opbygning af en mere udbredt etablering af talentmiljøer rundt om i landet.

Samarbejdet kommer til at foregå under navnet C POTENTIAL og handler blandt andet om at finde potentiale blandt unge tennisspillere i Danmark, der kan indgå i talentmiljøerne. Samtidig stemmer dette også overens med investeringsfilosofien hos C WorldWide, der handler om at finde potentiale og skabe langsigtede solide afkast til deres kunder. Læs mere om C WorldWide og deres strategi for kapitalforvaltning.

Aftalens hovedpunkter

Talentmiljøopbygning:

  • Dansk Tennis Forbund har som talentstrategi valgt at etablere op til 12 miljøer geografisk fordelt i Danmark, som har til opgave at styrke dansk tennis’ grundlæggende talentidentifikation og -udvikling.
  • Aftalen betyder, at der kan etableres flere træningssamlinger skabt i tæt samarbejde mellem Dansk Tennis Forbunds sportschef og cheftrænere i de udvalgte talentmiljøklubber.

C WorldWide – Talentprisen:

  • Som en ny-indstiftet pris uddeles en gang årligt et beløb svarende til samlet 100.000 kr. til det eller de talenter, som har klaret sig bedst målt på objektive kriterier.
  • Prisen uddeles af tennisfagkyndige personer, som vurderer og evaluerer de mulige kandidater.