HEAD Tennis Camps


Netop nu har DTF et godt tilbud til alle klubber, der ønsker at afholde en Tennis Camp i juleferien.

Vi har nemlig nedsat priserne på vores jule/nytårscamp-pakker så længe lager haves!

 • En pakke til 10 personer med t-shirts*, bolde (3 dusin), diplomer, drikkedunke, manual til camp.
  Samlet pris kr. 750, før kr. 975. Oveni får jeres klub 3 stk. gavekort til en samlet værdi af 750 kr. til HEAD produkter fra Cool Sport.
 • En pakke til 20 personer med t-shirts*, bolde (6 dusin), diplomer, drikkedunke, manual til camp.
  Samlet pris kr. 1.400, før kr. 1700. Oveni får jeres klub 6 stk. gavekort til en samlet værdi af 1500 kr. til HEAD produkter fra Cool Sport.
 • En pakke til 40 personer med t-shirts*, bolde (12 dusin), diplomer, drikkedunke, manual til camp.
  Samlet pris kr. 2.500, før kr. 3200. Oveni får jeres klub 12 stk. gavekort til en samlet værdi af 3000 kr. til HEAD produkter fra Cool Sport.

Gavekortene kan eksempelvis bruges til intern konkurrence eller andet i forbindelse med campen.

Seneste bestillingsdato for camps i juleferien er onsdag d. 12. december. Efter d. 12. december vil alle pakker blive sendt ud til de respektive klubber. Det er stadigvæk muligt at bestille efter d. 12. december, men kontakt os da for at høre om lagerstatus m.m.

*DTF forbeholder sig retten til at fremsende t-shirts i “nærmeste størrelse” ved udsolgte størrelser (fx en str. 14 år i stedet for en str. 12 år).

HEAD Tennis Camps er for børn i alle aldre, der ikke nødvendigvis er medlem af en tennisklub, men som har lyst til at bruge nogle dage på en masse sjove tennisaktiviteter. En Tennis Camp kombinerer tennisspil, leg og andre sjove aktiviteter. Det er pointen, at de lidt anderledes tennisoplevelser skal inspirere deltagerne til mere tennis i hverdagen.

HEAD Tennis Camp kan afholdes i vinterferien, sommerferien, efterårsferien eller i juleferien. Varighed af en Tennis Camp kan klubberne selv bestemme – så om det varer tre dage, fire dage eller noget helt andet, står klubberne selv frit for at vælge.

Ved afholdelse af en Tennis Camp er der mulighed for køb af pakker indeholdende

 • Camp t-shirts med årstal
 • Play & Stay-bolde
 • Diplomer i høj kvalitet
 • Drikkedunke med DTF logo
 • En udførlig manual