Købstædernes Forsikring

Dansk Tennis Forbund har indgået en partnerskabsaftale med Købstædernes Forsikring til glæde for dig og din tennisklub.

En partnerskabsaftale mellem Dansk Tennis Forbund og Købstædernes Forsikring betyder, at samtlige tennisklubber under DTF og alle enkeltmedlemmer får mulighed for at benytte særlige favorable forsikringsordninger via Købstædernes Forsikring.

Aftalen er baseret på en række særlige forsikringer, der giver sikkerhed og tryghed for medlemsklubberne og de tennisaktive i klubberne.

”Købstædernes Forsikring er Danmarks eneste kundeejede landsdækkende erhvervs- og privatforsikringsselskab, og som sådan er det vigtigt for os, at denne aftale bygger på princippet om ”noget for noget”. Konkret betyder det, at den lokale tennisklub får økonomisk støtte, når deres medlemmer vælger at blive kunde hos os. På den måde kan man sige, at vi giver noget til tilbage til kunderne,” siger adm. direktør i Købstædernes Forsikring, Anders Hestbech.

Aftalen betyder, at samtlige tennisklubber under Dansk Tennis Forbund får mulighed for at benytte sig af en specialdesignet forsikring til klubben og de frivillige i bestyrelserne. Det er en forsikring, som ifølge Anders Hestbech blandt andet indeholder: Løsøreforsikring, bestyrelsesansvarsforsikring, kriminalitetsforsikring og netbanksforsikring. Derudover får medlemmerne også mulighed for at få en privat ulykkesforsikring, der er skræddersyet til tennissporten.

”Med aftalen går vi som forsikringsselskab ind og støtter op om idrætten i Danmark, igennem Dansk Tennis Forbund.  Vi stiller både favorable forsikringsaftaler til rådighed for Dansk Tennis Forbund, tennisklubberne og deres medlemmer, samtidig med at vi støtter de lokale klubber økonomisk,” slutter Anders Hestbech.

Medlemsforsikring med unikke fordele

Både du og din familie bliver dækket optimalt, og samtidig støtter du din klub økonomisk.

Klubforsikring med unikke fordele

Alle klubber under Dansk Tennis Forbund har nu mulighed for at købe en specialdesignet forsikring.

Få økonomisk støtte til din klub

Få 300 kr. til klubben, for hver klubmedlem der bliver kunde hos Købstædernes Forsikring.