Hvad kræver det af udstyr?

Den største forskel på tennis og padel er ketcheren. Eller battet. I padel spiller du med et bat. Det har en hård overflade og ingen strenge.

Der findes tre typer af bat:

 • Cirkel-formet
  Det oplagte valg til begyndere og motionister. Bat med rund form har ofte balancen i midten af battet eller tættere på grebet. Sweet spot er ganske stort og ligger i midten af battet. Du får mere kontrol med denne type bat og lidt mindre fart. Klart at foretrække, hvis du er begynder eller motionist.
 • Dråbe-formet
  Passer til motionister, let øvede og øvede spillere. Sweet spot er lidt højere oppe på battet. Egenskaberne er en blanding af cirkel-formet og diamant-formet.
 • Diamant-formet
  De passer bedst til øvede spillere. De har ofte et højere balancepunkt. Sweet spot er mindre og ligger højere oppe. De giver mere fart, men også mindre kontrol. Derfor er de også svære at håndtere for begyndere.

Udover de tre typer af bat, så er der også juniorbat. De er både kortere og lettere, og de kan derfor varmt anbefales til børn. Der findes faktisk to størrelser. En størrelse anbefalet til børn fra 3-7 år, og en størrelse anbefalet til børn fra 8-12 år. Alt afhængig af, hvornår de kan håndtere voksen-størrelse.

 • Bolde
  Boldene ligner tennisbolde. Størrelse og vægt er det samme som tennis. Men der er ca. 10 procent lavere tryk i en padel-bold.
 • Sko
  Det er naturligvis også vigtigt at have ordentlige sko på. Der findes padelsko, men tennissko kan også sagtens bruges.