Herunder kan du få overblikket over hvilke holdturneringer, der bliver afholdt i Danmark.
HEAD DTF Holdturneringen for seniorer, HEAD DH Junior og Tennis10 Holdturneringen og primært for spillere med licens hos Dansk Tennis Forbund.
DTF Cup er for motionister, hvor man ikke behøver licens.

HEAD DTF Holdturneringen

Danmarksmesterskab for klubhold finder sted to gange årligt – indendørs og udendørs. Turneringen bliver afviklet indendørs i perioden oktober til marts, hvor holdene spiller om Dansk Tennis Forbunds medaljer og pokaler, mens udendørsturneringen bliver afviklet i perioden maj til september, hvor holdene kæmper om Danmarks Idrætsforbunds mesterskabsmedaljer.

HEAD DTF Holdturneringen er opdelt i to adskilte turneringer – en divisionsturnering for alle klubbens 1. hold og en ligaturnering for klubbernes sekundære hold. Turneringen er også opdelt i en dame- og herrerække.

En klub kvalificeres på baggrund af sine resultater fra det forudgående år, derfor er der ikke en egentligt tilmelding til turneringen, men klubberne skal bekræfte, at holdene ønsker at deltage. Hver klub udarbejder forud for sæsonen en rangliste over de dame- og herrespillere, som de ønsker deltager på klubbens hold. De kan såvel være junior- som seniorspillere, dog kan spillere, der tilhører U12-aldersgruppen, ikke deltage. Spillerne i Elitedivisionen, 1. division og Liga 1 skal have en spillerlicens hos DTF.

HEAD DH Junior og Tennis10 holdturnering

Juniorerne har én gang årligt et tilsvarende holdmesterskab for hver aldersklasse. DTF turnering arrangerer et mesterskab for juniorhold. Denne holdturnering er opdelt i en pige- og en drengerække og er desuden opdelt i 3 aldersgrupper, der afhænger af spillernes alder: U12, U14 og U18.

U10-spillere har deres egen holdturnering kaldet Tennis10 holdturneringen. Tennis10 holdturneringen spilles med kønsneutrale hold og er opdelt i en orange og en grøn række.

Enhver spiller, der er medlem af en klub under DTF, kan deltage, hvis han eller hun har en spillerlicens. En klub tilmelder sig direkte til DTF. Klubben udarbejder forud for sæsonen en rangliste for de piger og drenge, som de anvender, når de sammensætter holdene. En klub kan maximum have ét hold i hver række. De bedste hold kvalificerer sig til medaljespillet.

DTF Cup

For spillere uden licens tilbydes der en landsdækkende holdturnering, der afholdes både udendørs og indendørs. Alle klubber har mulighed for at stille op. DTF Cup udbydes i tre uafhængige rækker; en damerække, en herrerække og en mixed række. Det betyder, at der er mulighed for, at en spiller kan deltage i to rækker.

DH Veteran

Unionerne afvikler hvert år holdturnering for forskellige veteran-aldersgrupper. Holdturneringerne følger det af unionen fastsatte reglement under de indledende runder. De spillede kampe giver ikke points til DTF’s rangliste.