Tennisdanmark Cup Inde afvikles lørdag den 5. februar og lørdag den 12. februar 2022 i et nyt format. Men det er stadig mindst lige så sjovt at være med.

Dansk Tennis Forbund og DGI tilbyder klubberne en fleksibel og landsdækkende turnering for spillere, der har lavere divisions- eller serieniveau og tilmed er over 18 år.

Man kan tilmelde sig i følgende rækker:

  • Damedouble
  • Herredouble Turnering
  • Herredouble Motionist
  • Mixdouble

Man kan tilmelde sig i en enkelt række. Der afvikles turneringer i Hjørring, Randers, Esbjerg, Sønderborg, Odense, Næstved, Køge og Hørsholm.

NB! Det er ikke alle rækker, der afvikles i alle landsdele. Hvilke rækker der afvikles hvor, vil fremgå af turneringerne i Tournament Software.

Tilmelding

Tilmeldingen til Tennisdanmark Cup Inde 2022 er åben via Tournament Software:

TILMELD DIG HER

Det koster 300 kr. pr. doublepar at deltage. Deltagergebyret dækker bolde og halleje.
Deltagergebyr opkræves efter tilmeldingsfristens udløb. Der er tilmeldingsfrist d. 22. januar 2022.

Kampformat

Der spilles i puljer á 4 par = 8 spillere på 2 baner. Det giver 3 kampe til hvert par (dog tages der forbehold for afbud som kan mindske kamp antallet).

Alle kampe spilles som DTF Next Gen – bedst af 3 sæt til 4, tiebreak til 7 ved stillingen 3-3, evt. tredje sæt spilles som matchtiebreak til 10.

Der spilles med no-ad, servemodtager vælger hvilken side, der skal serves til, ved stillingen 40-40 i et parti, i mixdouble dog altid dame-til-dame og herre-til-herre.

Der er 15 minutters pause mellem hver kamp.