Stillingsopslag: Turneringskonsulent til Dansk Tennis Forbund

Er det dig der er Dansk Tennis Forbunds nye, skarpe, entusiastiske turneringskonsulent?

På kontoret i Idrættens Hus i Brøndby har Dansk Tennis Forbund sin daglige gang. Vi er et mindre team af passionerede og arbejdsomme kollegaer, der dagligt udvikler, servicerer og arbejder for tennis og padel på dansk og international grund i tæt samarbejde med DGI Tennis, unioner og vores medlemsforeninger.

Det er Dansk Tennis Forbunds målsætning at løfte og udvikle dansk tennis og padel på alle niveauer. For at kunne indfri denne ambition har vi behov for yderligere en engageret kollega til at forstærke vores turneringsteam.

Dansk Tennis Forbund søger en kollega med indsigt og viden i turneringsafvikling, turneringsstrukturer og turneringsevents. Det behøver ikke nødvendigvis være en indsigt specifikt i tennis eller padel. Men er du iderig og nytænkende, brænder du for at udvikle spændende turneringskoncepter til både bredde og elite, forankret såvel lokalt som nationalt, og kan du ikke lade være med at tænke på, hvordan man kan optimere og forbedre eksisterende udbud, så er det dig, vi er på udkig efter.

Du skal arbejde struktureret og målrettet, både som teamspiller og selvstændigt. Stillingen kræver, at du er opsøgende, udadvendt, og du skal kunne samarbejde og inddrage gode kollegaer fra DGI Tennis og unioner i dine projekter. Der vil også være en del fysisk mødeaktivitet og opsøgende telefonisk arbejde rettet mod foreningerne, blandt andet når nye projekter skal præsenteres og igangsættes. I det omfang det er nødvendigt, skal du kunne bistå med opsætning, oplæring og afvikling af turneringer og nye koncepter ude i klubberne.

Da vi har en alsidig hverdag på turneringskontoret med mangeartede projekter og arbejdsopgaver, er det vigtigt, at du er nysgerrig, initiativrig og udadvendt, og at du med godt humør naturligt giver en hjælpende hånd til dine kollegaer og til dem, som henvender sig telefonisk og på mail med spørgsmål og andet i dagligdagen. Der vil i forlængelse af ovenstående naturligt indgå administrative opgaver, som du kommer til at varetage og drifte i hverdagen på lige fod med dine kollegaer på både tennis og padel.

Vi er en politisk ledet organisation med en medlemsvalgt bestyrelse. Det er derfor nødvendigt, at du kan navigere i den virkelighed.

Kvalifikationer

Din faglige baggrund:

  • Du har gerne erfaring med, turneringsafvikling, turneringudvikling og turneringsstruktur (ikke nødvendigvis fra tennis eller padel)
  • Du motiveres af at arbejde systematisk og ud fra en handlingsplan
  • Du er god til at samarbejde og skabe relationer og netværk
  • Du evner at kommunikere tydeligt og nøjagtigt
  • Du kan vise retningen, spille andre gode og tør give slip på opgaverne, når andre skal tage over
  • Du kan holde overblikket og retningen på flere sideløbende projekter
  • Du skal kunne navigere i officepakken og være parat til at tilegne dig nye programmer.

Stillingen er en fast stilling med en arbejdstid på 37 timer ugentligt. Du skal være indstillet på, at noget af arbejdstiden ligger om aftenen og i weekenden.

Lønnen forhandles individuelt og efter kvalifikationer.

I Idrættens Hus vil du dagligt omgås atleter og folk fra andre specialforbund, der alle brænder for foreningsidrætten. Der er en god kantineordning og mulighed for at benytte Team Danmarks træningsfaciliteter.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Anja Kostecki, Teamleder for turnering og kommunikation på tlf. 40412196. Dette kan ske i tidsrummet 9-15.

Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rettet kandidat.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Din motiverede ansøgning og CV sendes til ako@tennis.dk