Vil du stå i spidsen for Dansk Tennis Forbunds sekretariat?

Dansk Tennis Forbund søger en ny direktør/leder af sekretariatet.

I Dansk Tennis Forbunds sekretariat i Brøndby er der 14 ansatte, som hver dag arbejder for tennissporten i Danmark. Vi søger en ny direktør/sekretariatsleder, der kan stå i spidsen for disse medarbejdere, og som med sekretariatet i ryggen kan gå forrest ind i en ny tid, hvor tennis spiller en naturlig rolle som en af de sundeste og førende sportsgrene i Danmark.

Efter flere år med medlemstilbagegang havde Dansk Tennis Forbund ved den seneste opgørelse fra 2017 vendt medlemsudviklingen med en lille fremgang. Samtidig er der sportslig fremgang for landshold og talenter. Vi er ambitiøse med at skabe en ny udvikling, som i samarbejde med klubber og unioner giver flere medlemmer på alle niveauer og samtidig danner grobund for yderligere sportslige resultater.

Kravene til den nye leder er enkle, men overordentlig vigtige. Vedkommende skal

  • være særdeles dygtig – analytisk, ledelsesmæssigt og relationelt
  • have en god og sund økonomisk forståelse
  • have politisk flair og forståelse for at arbejde i en idrætspolitisk organisation
  • brænde for sit arbejde – hver eneste dag.

Vi tilbyder et fantastisk job, engagerede medarbejdere og løn efter kvalifikationer. Lederen vil referere til bestyrelsen. Tiltrædelse 1. januar 2019 eller snarest derefter.

Ansøgning inklusiv relevante bilag fremsendes til formand Henrik Thorsøe på htp@tennis.dk. Du er velkommen til at ringe til formanden for at høre nærmere, inden du søger, på telefon 28 60 60 40.

Du kan se mere om os på www.tennis.dk.

Ansøgningsfrist er fredag den 2. november 2018, og vi holder samtaler i den efterfølgende uge. En samtale nummer 2 kan blive relevant. Samtalerne finder i udgangspunktet sted uden for normal arbejdstid.

Dansk Tennis Forbund har tiltrådt DIF’s principper om mangfoldighed og opfordrer alle til at søge uanset køn, alder, etnicitet m.v.