Bliv padelinstruktør på nyt kursus

Der bliver projekteret og bygget mange padel-baner i Danmark, og det er på tide, at vi får uddannet de første trænere. Derfor afholder Dansk Tennis Forbund og HEAD det første officielle trænerkursus i padel. Det sker i Ballerup, hvor vi uddanner 16 trænere d. 13. og 14. maj 2017 (2-dages kursus).

Uddannelsen er delt op i 3 niveauer; bronze, sølv og guld. Vi starter med bronze-uddannelsen.

Kurset afholdes 13.-14.05.2017 fra kl. 9.45 – 16.00 i det nye indendørs padel-center: Indoor Club, Telegrafvej 6, 2750 Ballerup. Vi har til kurset reserveret alle fire padel-baner i Indoor Club.

Pris: kr. 2.950 (inkl. moms). Prisen for kurset er inkl. frokost (sandwich) og selvfølgelig officielt bevis på deltagelsen.

Tilmeld dig kurset nu

Kurset afholdes af Mauri Andrini fra Hello Padel, www.hellopadel.org. Mauri er nummer 198 i verden og er instruktør på højeste niveau. Mauri er spanier, men afholder kurset på engelsk. Se hans egen beskrivelse:

The course of Mauri Andrini Method© has been taught in countries like Sweden, Germany, Greece, United Kingdom, Jersey Island and Italy for the last few years and it is a fantastic step to begin with Padel as a sport. The course is divided in 3 courses (Bronze, Silver and Gold) which in terms, this will be BRONZE one, that starts from the beginning of the sport where you will learn

  • Padel since the history of the sport
  • Different padel bats
  • Equipment used as a player as well as a coach.
  • Differences between most racquet sports
  • Health and safety for coaches and clubs
  • How to prepare a private lesson as well as a group lesson
  • How to manage group lessons
  • Coaching kids and coaching adults
  • TEST

Der er plads til 16 deltagere. Så snart kurset er fyldt op, sender vi indbetalingsoplysninger til de første 16 tilmeldte, samt besked til de resterende om at de ikke kan deltage denne gang.

Om padel

Padel er opfundet i Mexico, og det voksede sig hurtigt stort i både Argentina og Spanien. I Spanien er det efter sigende den næststørste idræt kun overgået af fodbold. Mere end 5 millioner spaniere spiller padel, mens 1,3 millioner spaniere spiller tennis. Det viser, at der virkelig er fart i padel.

Fart er der også på i Sverige, hvor de i 2016 gik fra 90 til over 200 baner. Og de forventer en fordobling af det antal baner inden for det næste års tid. I Danmark er vi også på vej.