Tenniscoach eller Padelcoach 2024-25

I sæsonen 2024-25 udbydes både Tenniscoach og Padelcoach. Enkelte moduler afholdes i fællesskab, mens de idrætsspecifikke moduler afholdes hver for sig, men på samme lokation, så man kan holde fast i sammenholdet og netværksdelen.

Tilmeld dig her 


Spillerudvikling og trænerfilosofi

Har du tidligere gennemført Tenniscoach, så har vi et uddannelsestilbud til dig. Du har nu muligheden for at deltage i Dansk Tennis Forbunds tennisspecifikke modul sammen med de igangværende deltagere på Diplomtræner-uddannelsen.

Vi går i dybden med emnerne ‘Spillerudvikling’ og ‘Trænerfilosofi’ i løbet af 17 timers undervisning i weekenden d. 19.-20. oktober. Kurset afholdes i Idrættens Hus i Brøndby og inkluderer overnatning og fuld forplejning.

Tilmeld dig


Fokuskurser

Kortere kurser, der sætter fokus på et specifikt tema, som har relevans for klubben og dens medlemmer. Prøv Tennisfitness, Øvelsesmesteren, Familietennis, TennisAktiv 60+, Træningseksperten, Styrk Klubbens Træningsmiljø eller Voksenintro – læs mere og kontakt os for at høre nærmere eller booke et kursus.


Trænerkurser efterår 2024

Du kan nu tilmelde dig Hjælpetræner og Tennistræner 1-2-3 i efteråret 2024.

Hjælpetræner
Hjælpetræner er et kursustilbud udviklet til dig, der allerede er eller ønsker at være hjælpetrænerTen. Kurset er en introduktion til trænergerningen, og efter kurset er træneren kvalificeret til at fungere som hjælpetræner med klubbens nybegyndere.

Tilmeld dig Hjælpetræner

Tennistræner 1-2-3
Tennistræner 1-2-3 er til dig, som har lidt trænererfaring og ønsker flere redskaber til at træne begyndere, letøvede og øvede spillere – såvel børn som voksne. Tennistræner 1-2-3 er vores basisuddannelse, som består af tre kurser, der skal tages i rækkefølge.

Tilmeld dig Tennistræner 1-2-3


Padeltrænerkurser

DGI og Dansk Tennis Forbund holder løbende padeltrænerkurser under samarbejdsparaplyen ‘Padel i Danmark’.

Se de åbne tilmeldinger til Padeltræner 1-2-3