Fonde og legater

Dansk Tennis Forbund varetager en række legater som har til formål at hjælpe danske tennisspillere og klubber. Derudover findes der en række legater som kan søges uden om forbundet. Herunder kan du læse om de forskellige fonde og legater, og du har mulighed for at søge nogle af legaterne direkte fra siden.

Fundraising Club

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis & Padel stiller Fundraising Club gratis til rådighed for alle medlemsklubber. I Fundraising Club får I adgang til en stor database over alle de fonde og puljer, som har relevans for jer som klub. Derudover får I månedlige webinarer, nyheder, kurser, adgang til skabeloner og meget andet. Fundraising Club er et tilbud fra Aktiv Fundraising.

Skal I have gratis adgang til Fundraising Club, så tilmeld dig her.

Einer Ulrichs Fond – til fordel for Dansk Tennisungdom

Einer Ulrich – en af dansk tennis’ mest fremragende spillere, og i 41 år i ledelsen af Dansk Tennis Forbund som sekretær og formand – fejredes på sin 70 års dag den 6. maj 1966 med overrækkelse af en pengegave, indsamlet blandt danske og udenlandske tennisvenner, klubber og unioner.

Tanken hermed var oprettelse af et fond, hvis udbytte skulle anvendes i ungdomsarbejdet inden for dansk tennis. Fondets formål er at bidrage til fremme af dansk tennis ved tildeling af et eller flere årlige legater på Einer Ulrich’s fødselsdag den 6. maj til talentfulde danske tennisspillere under 18 år som tilskud til en rejse – enten som spiller eller tilskuer – til et udenlandsk tennisstævne.

Legatet kan ikke søges, men modtagere udvælges af fondets bestyrelse.

DIF Støtte

logo_800x500_dif

 

Tennisklubber kan søge direkte støtte i DIF og DGI’s Foreningspulje, der årligt uddeler ca. 45 millioner kroner. DIF har desuden en oversigt over andre muligheder for støtte.

Oversigt over hvorfra din forening kan få støtte og hvordan

Nordea-fonden

Med Lokalpuljen uddeler Nordea-fonden årligt 25 mio. kr. til mere end 1.400 lokalt forankrede projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. Foreninger og andre almennyttige organisationer kan søge op til 100.000 kr. i støtte fra Lokalpuljen. Det typiske uddelingsbeløb er på mellem 5.000-30.000 kr.

Læs mere og søg her

Spar Nord Fonden

I 2017 støttede Spar Nord Fonden 813 små og store initiativer i Danmark med over 58 millioner kroner. Sport, kultur, udvikling, glæde, nye veje, fælles oplevelser, medmenneskelig forståelse og ildsjæles løsningsforslag på samfundsmæssige udfordringer er nøgleord for Spar Nord Fondens virke.

Læs mere og søg her

Lokale og Anlægsfonden

Lokale og Anlægsfonden

 

Fonden udvikler og støtter byggeri inden for idræt, kultur og fritid og tilbyder desuden rådgivning på området. Der stilles krav om faciliteter af en arkitektonisk og funktionel kvalitet, som kan inspirere udviklingen og skabe flere, bedre og nye muligheder for aktivitet.

Læs mere og søg her