Samarbejdspartnere

Her kan du læse om Dansk Tennis Forbunds samarbejdspartnere.

Protektor

H.K.H. Kronprins Frederik

kronprins_frederik_900x800_sh

 

”Jeg nyder tennis. Det er den sportsgren, jeg er bedst til at analysere, og det er den sportsgren, jeg har dyrket i længst tid. I min ungdom appellerede tennis meget mere til mig end mange andre sportsgrene. Det handlede om legen med bolden. Jeg kan huske, hvordan energien steg, når jeg endelig var omklædt og skulle i gang. Måske jeg endda havde for meget energi.”

Citatet herover er fra et DTF-interview i 2010 med H.K.H. Kronprins Frederik. Danmarks kommende konge er tennismand – ingen tvivl herom. H.K.H. Kronprins Frederik modtog i august 2015 Dansk Tennis Forbunds Guldnål for med interesse, passion og sit protektorat at støtte op om særlige DTF-arrangementer og dansk tennis i almindelighed.

Partnere

Cool Sport A/S (HEAD)
logo_800x500_coolsport

DTF og Cool Sport A/S indgik i december 2014 første gang en partnerskabsaftale om levering af bolde, beklædning og udstyr til DTF’s organisation, landshold og aktiviteter. En ny aftale trådte i kraft den 1. januar 2018 og løber til den 31. marts 2021. Cool Sport A/S er distributør af mærkerne HEAD, Adidas Badminton, Reusch, Spy m.fl.

Play Maker Sports

Play Maker Sports er specialiseret i at bygge tennisbaner. Siden 2017 har Play Maker Sports leveret og opsat mobil tennisbane til alle Davis Cup-kampe på hjemmebane. Samtidig er Play Maker Sports anlægspartner hos DTF og har bygget mange tennisbaner for både tennisklubber, professionelle tennisspillere og private personer.

 

Helpwater

Helpwater gør det nemt at arbejde med CSR. Vi sørger for det hele, når du bestiller din logovand og vælger at støtte Kræftens Bekæmpelse. Ved at bidrage til Kræftens Bekæmpelse gennem Helpwater, differentierer du din virksomhed fra konkurrenterne og skaber dermed CSR-værdi.

Helpwater sponsorer vand til Davis Cup hjemmekampe.

Scandic
logo_800x500_scandic

Selvom det at sove i en hal eller i en gymnastiksal har sin charme, så tilbyder DTF og Scandic glimrende overnatningsmuligheder med gode rabatter til tennisklubber under DTF-paraplyen samt tennismedlemmer.

Symbiotisk

Symbiotisk

For at udarbejde og implementere forbundets digitale strategi har vi indgået en aftale med Symbiotisk om at opdatere vores digitale platforme.

Anlægspartnere

Anlægspartnere

DTF har en række anlægspartnere inden for de forskellige faser af anlæggelse og vedligeholdelse af tennisbaner og tennishaller. Se dem her

Forbund, udvalg og organisationer

Danmarks Idrætsforbund (DIF)
logo_800x500_dif

DIF er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år, og over årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i 2016 består af 61 specialforbund, over 9.000 idrætsforeninger og mere end 1,9 millioner aktive medlemmer. I 2014 modtog DTF knap 3,5 millioner kroner i tilskud fra DIF (cirka 33 procent af de samlede indtægter).

Team Danmark
logo_800x500_teamdanmark

Team Danmark varetager den overordnede planlægning af eliteidrætten i Danmark i henhold til ’lov om eliteidræt’.

DGI Tennis
logo_800x500_dgi

DTF og DGI Tennis er sammen om visionen Bevæg dig for livet – Tennis. Her arbejder organisationerne tæt sammen om at understøtte en positiv udvikling i landets tennisklubber. DGI Tennis er underlagt DGI, der er Danmarks næststørste idrætsorganisation.

Danske Tennis-Veteraner
logo_800x500_dtv

Veterantennis lyder umiddelbart som noget for 60+ og et gevaldigt nedsat tempo. Men tag ikke fejl. Du kan faktisk blive veteranmedlem fra det år, du fylder 35, og det skorter ikke på mulighederne for spillemæssige udfordringer gennem Danske Tennis-Veteraner (DTV), som er en tværgående tennisorganisation, der favner alle – både de turneringstørstige, de meget socialt anlagte og dem midt imellem. Fællesnævneren er ganske enkelt glæden ved at spille tennis med og mod andre.

The International Tennis Club of Denmark (I.C.)
logo_800x500_ictennis

The International Lawn Tennis Club of Great Britain stiftedes i 1924 af journalisten Arthur Wallis Myers. I.C. er en social klub for tennisspillere, der har kæmpet internationalt med alt, hvad dette indebærer af erfaringer. I.C. har forgreninger i hele verden – den danske afdeling så dagens lys i 1949.

Landsudvalget for Kørestolstennis
logo_800x500_kørestolstennis

Landsudvalget for Kørestolstennis arbejder hårdt for at udbrede kendskabet til denne gren af tennissporten i Danmark. Landsudvalget for Kørestolstennis forsøger at motivere såvel tennisklubber som kørestolsbrugere til at kaste sig over kørestolstennis, der – som navnet indikerer – er tennis spillet fra en kørestol. Den eneste væsentlige forskel i reglerne fra almindelig tennis er, at bolden må hoppe to gange på hver side af nettet. Det første hop skal være inde på spillefladen, mens det andet hop må være hvor som helst.

Det internationale tennisforbund (ITF)
logo_800x500_itf

ITF er den verdensomspændende organisation for alle de nationale tennisforbund. ITF står bag de store, årligt tilbagevendende holdturneringer som Davis Cup (herrelandsholdet) og Fed Cup (kvindelandsholdet), ligesom ITF står bag al international juniortennis – det vil sige juniorranglister og -turneringer på verdensplan. ITF er medarrangør af de fire Grand Slam-turneringer, Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. DTF’s næstformand, Thomas Kønigsfeldt, valgtes i efteråret 2015 ind i ITF’s bestyrelse.

Det europæiske tennisforbund (TennisEurope)
logo_800x500_tenniseurope

TennisEurope er en regional del af ITF og arrangerer bl.a. de europæiske hold- og klubturneringer samt en lang række internationale tennisturneringer for de yngre årgange, som Danmarks bedste juniorspillere aktivt deltager i.

Antidoping og matchfixing

Anti Doping Danmark
logo_800x500_antidopingdanmark

Med ’Lov om fremme af dopingfri idræt’, som trådte i kraft 1. januar 2005, blev Anti Doping Danmark (ADD) oprettet som en selvejende institution under Kulturministeriet. Denne lov fastlægger regeringens og idræts­organisationernes rolle i bekæmpelsen af doping i dansk idræt såvel som i fitness- og træningscentre i Danmark. ADD skal således i samarbejde mellem regeringen og idrættens organisationer bekæmpe brugen af doping og styrke de grundlæggende værdier i både eliteidrætten og den brede folkelige idræt i Danmark.

The Tennis Integrity Unit (TIU)
logo_800x500_tiu

The Tennis Integrity Unit (TIU) blev oprettet i 2008 som et fælles initiativ, der bakkes op af ITF, ATP, WTA og the Grand Slam Board. TIU har til formål – i et globalt perspektiv – at beskytte tennissporten og tennissportens værdier mod korruption (herunder ulovlig betting-virksomhed mv.). Da størstedelen af TIU’s arbejde foregår under tavshedspligt, gives der ikke interviews, og TIU kommer kun med offentlige udtalelser, når der træffes konkrete afgørelser i forbindelse med disciplinære sager.