Samarbejdspartnere

Her kan du læse om Dansk Tennis Forbunds samarbejdspartnere.

Partnere

Lokal Forsikring

 

Lokal Forsikring er navnesponsor for UM Inde – Powered by Lokal Forsikring samt DM Ude – Powered by Lokal Forsikring. Medlemmer af DTF kan desuden få rabat på forsikringer ved at ringe via dette særlige nummer – 55 75 09 90.

Arla® Protein

Arla® Protein er hovedsponsor for ’Padel i Danmark’, som er DGI og Dansk Tennis Forbunds fælles indsats for padel. Arla® Protein er lavet af de bedste naturlige ingredienser, som bidrager til at vedligeholde og øge muskelmasse.

HEAD Sport

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis har indgået en partnerskabsaftale med østrigske Head Sport om levering af bolde, beklædning og udstyr til tennis.

Køb klubudstyr direkte i Club shoppen.

RACKET GROUP

Dansk Tennis Forbund og DGI har en partnerskabsaftale med RACKET GROUP. Aftalen giver faste og rimelige priser for landets klubber på padelbolde og padeludstyr med mærkerne FZ FORZA og Babolat. Atalen løber foreløbig til og med udgangen af 2024.

STATE

STATE er teamsponsor for de danske landshold i Davis Cup og Billie Jean King Cup. Samtidig er energidrikken navnesponsor for den landsdækkende STATE Pickleball Tour. STATE er også navnesponsor for ungdomsmesterskaberne.

Comwell

Hotelkæden Comwell er navnesponsor for Comwell Sommer og Vinter Tour. Desuden kan alle få hotelovernatninger med rabat ved at booke via dette link.

Play Maker Sports

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis har en partnerskabsaftale med Play Maker Sports, der er specialiseret i at bygge tennisbaner. Siden 2017 har Play Maker Sports leveret og opsat mobil tennisbane til alle Davis Cup-kampe på hjemmebane. Samtidig er Play Maker Sports anlægspartner hos DTF og DGI og har bygget mange tennisbaner for både tennisklubber, professionelle tennisspillere og private personer.

Mary Fonden

 

Dansk Tennis Forbund har sammen med Mary Fonden udviklet Antibulli Tennis, der hjælper tennistrænere med at styrke fællesskab, trivsel og forebyggelse af mobning.

iLOQ

iLOQ, der er specialister i låsesystemer, er sponsor for Dansk Tennis Forbund. Aftalen gør blandt andet, at landets tennis- og padelklubber kan opnå 15 procents rabat på hardware til løsninger fra iLOQ.

Bambusa

Bambusa leverer miljøvenlige bambussokker.

Salg af Bambusa strømper er en nem og enkel måde at tjene penge til foreningen på. En familiepakke består af fem pakker strømper, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner. På den måde støtter man almene og velgørende formål i foreningen.

Herbox

Herbox og Dansk Tennis Forbund har indgået et samarbejde, der giver DTF’s medlemsklubber mulighed for at leje en dispenser med bæredygtige menstruationsprodukter for en helt særlig pris – kontakt Herbox her.

Aftalen løber foreløbig til og med udgangen af 2025.

Helpwater

Helpwater gør det nemt at arbejde med CSR. Vi sørger for det hele, når du bestiller din logovand og vælger at støtte Kræftens Bekæmpelse. Ved at bidrage til Kræftens Bekæmpelse gennem Helpwater, differentierer du din virksomhed fra konkurrenterne og skaber dermed CSR-værdi.

Helpwater sponsorer vand til Davis Cup hjemmekampe.

Presenco

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis har indgået aftale med Presenco Sport på området boldmaskiner. Presenco har et bredt sortiment på dette område. Se mere her.

Anlægspartnere

Anlægspartnere

DTF har en række anlægspartnere inden for de forskellige faser af anlæggelse og vedligeholdelse af tennisbaner og tennishaller. Se dem her

Forbund, udvalg og organisationer

Danmarks Idrætsforbund (DIF)
logo_800x500_dif

DIF er en organisation, der har eksisteret i mere end 125 år, og over årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien nu består af 62 specialforbund og mere end 1,9 millioner aktive medlemmer. I 2022 modtager DTF 5,18 millioner kroner i tilskud fra DIF via udlodningsmidlerne.

Team Danmark
logo_800x500_teamdanmark

Team Danmark varetager den overordnede planlægning af eliteidrætten i Danmark i henhold til ’lov om eliteidræt’.

DGI Tennis
logo_800x500_dgi

DTF og DGI Tennis er sammen om visionen Bevæg dig for livet – Tennis. I det hele taget arbejder organisationerne tæt sammen om at understøtte en positiv udvikling i landets klubber indenfor tennis, plade og pickleball. DGI Tennis er underlagt DGI, der er Danmarks næststørste idrætsorganisation.

Danske Tennis-Veteraner
logo_800x500_dtv

Veterantennis lyder umiddelbart som noget for 60+ og et gevaldigt nedsat tempo. Men tag ikke fejl. Du kan faktisk blive veteranmedlem fra det år, du fylder 35, og det skorter ikke på mulighederne for spillemæssige udfordringer gennem Danske Tennis-Veteraner (DTV), som er en tværgående tennisorganisation, der favner alle – både de turneringstørstige, de meget socialt anlagte og dem midt imellem. Fællesnævneren er ganske enkelt glæden ved at spille tennis med og mod andre.

Landsudvalget for Kørestolstennis
logo_800x500_kørestolstennis

Landsudvalget for Kørestolstennis arbejder hårdt for at udbrede kendskabet til denne gren af tennissporten i Danmark. Landsudvalget for Kørestolstennis forsøger at motivere såvel tennisklubber som kørestolsbrugere til at kaste sig over kørestolstennis, der – som navnet indikerer – er tennis spillet fra en kørestol. Den eneste væsentlige forskel i reglerne fra almindelig tennis er, at bolden må hoppe to gange på hver side af nettet. Det første hop skal være inde på spillefladen, mens det andet hop må være hvor som helst.

The International Tennis Club of Denmark (I.C.)
logo_800x500_ictennis

The International Lawn Tennis Club of Great Britain stiftedes i 1924 af journalisten Arthur Wallis Myers. I.C. er en social klub for tennisspillere, der har kæmpet internationalt med alt, hvad dette indebærer af erfaringer. I.C. har forgreninger i hele verden – den danske afdeling så dagens lys i 1949.

Det internationale tennisforbund (ITF)
logo_800x500_itf

ITF er den verdensomspændende organisation for alle de nationale tennisforbund. ITF står bag de store, årligt tilbagevendende holdturneringer Davis Cup (herrelandsholdet) og Billie Jean King Cup (kvindelandsholdet), ligesom ITF står bag al international juniortennis – det vil sige juniorranglister og -turneringer på verdensplan. ITF er medarrangør af de fire Grand Slam-turneringer, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon og US Open.

Det europæiske tennisforbund (TennisEurope)
logo_800x500_tenniseurope

TennisEurope er en regional del af ITF og arrangerer bl.a. de europæiske hold- og klubturneringer samt en lang række internationale tennisturneringer for de yngre årgange, som Danmarks bedste juniorspillere aktivt deltager i.

Antidoping og matchfixing

Anti Doping Danmark
logo_800x500_antidopingdanmark

Med ’Lov om fremme af dopingfri idræt’, som trådte i kraft 1. januar 2005, blev Anti Doping Danmark (ADD) oprettet som en selvejende institution under Kulturministeriet. Denne lov fastlægger regeringens og idræts­organisationernes rolle i bekæmpelsen af doping i dansk idræt såvel som i fitness- og træningscentre i Danmark. ADD skal således i samarbejde mellem regeringen og idrættens organisationer bekæmpe brugen af doping og styrke de grundlæggende værdier i både eliteidrætten og den brede folkelige idræt i Danmark.

The International Tennis Integrity Agency (ITIA)

The International Tennis Integrity Agency (ITIA) blev oprettet i 2008 som et fælles initiativ, der bakkes op af ITF, ATP, WTA og the Grand Slam Board. ITIA har til formål – i et globalt perspektiv – at beskytte tennissporten og tennissportens værdier mod korruption (herunder ulovlig betting-virksomhed mv.). Da størstedelen af ITIA’s arbejde foregår under tavshedspligt, gives der ikke interviews, og ITIA kommer kun med offentlige udtalelser, når der træffes konkrete afgørelser i forbindelse med disciplinære sager.