De sidste fem års danmarksmestre dyster i tv-kamp

Davis Cup-spilleren, Elmer Møller, er med for KB, når Give onsdag er på besøg til tv-kamp fra Elitedivisionen. Se med direkte fra klokken 15.45 på SPORT LIVE.

Damerne fra KB åbnede tv-sæsonen og Elitedivisionen på udebane mod Gentofte i sidste uge. Nu gør herrerne dem selskab på skærmen. Det sker onsdag, når Gives danmarksmestre fra 2021 og 2019 kigger forbi Frederiksberg.

Faktisk har kombattanterne delt samtlige udendørs herremesterskaber mellem sig siden 2018, hvor en ung Holger Rune var med til at vinde guld for HIK.

Seerne på SPORT LIVE får glæde af Danmarks tredjehøjest rangerede herre i form af Elmer Møller. Han nåede sidste uge kvartfinalen i en ATP Challenger i Italien, og den præstation vil gøre ham til landets næstbedst rangerede spiller, når ranglisten opdateres på mandag.

Elmer Møller får kompetent tysk modstand fra 30-årige Leon Schütt. Det tidligere pro havde for ni år siden sin bedste rangering som nummer 746.

Onsdagens tv-kamp vises fra klokken 15.45 på SPORT LIVE.

Holdopstilling

  • 1. HS: Elmer Møller – Leon Schütt (TV-KAMP)
  • 2. HS: Philip Hjorth – Florian Barth
  • 3. HS: Anders Grinderslev – Leo Kim Schörner
  • 4. HS: Cornelius Shalmi – Felipe Lampe

På andensingle møder Philip Hjorth Gives spillende holdkaptajn, Florian Barth. Hjorth nåede sidste uge semifinalen i en $25.000-turnering i Sverige for første gang i karrieren. Så han må siges at være i topform.

I tredjesinglen har KB Anders Grinderslev på holdkortet. Samme Grinderslev var med til at vinde begge Gives danmarksmesterskaber sammen med blandt andre Florian Barth.

Florian Barth står i spidsen for Gives hold til denne sæson.

Optakt til resten af runden

De resterende hold i Elitedivisionen spiller på lørdag. Du kan finde en optakt til runden med alle singleopstillinger her på tennis.dk fredag formiddag.

Hvordan ser jeg SPORT LIVE?

Det er naturligvis et helt essentielt spørgsmål, hvis du skal kunne nyde Elitedivisionen på dit tv. Husk også, at SPORT LIVE sender fra DM-finalerne for hold den 25. august.

Du kan se, hvordan du fanger SPORT LIVE lige her.