Få DTF’s turneringssoftware til jeres klubturnering

Medlemsklubber under Dansk Tennis Forbund kan kvit og frit bruge forbundets turneringssoftware til deres klubturneringer. Der er også mulighed for op- og nedrykningsspil – såkaldte ’ladders’.

Som noget nyt tilbyder Dansk Tennis Forbund nu alle klubber at afholde deres klubturneringer i DTF Tournament Software. Tilbuddet er gratis og en af medlemsfordelene i DTF. Det har længe været et ønske fra en del klubber, som nu går i opfyldelse.

I forvejen kan klubber helt kvit og frit benytte turneringsformatet Box Ladder til interne turneringer. Med Box Ladders spiller man i puljer – eventuelt med op og nedrykning – og det har flere klubber allerede taget til sig.

Men nu er det også muligt at holde et traditionelt klubmesterskab eller en anden intern cupturnering via DTF Tournament Software og dertilhørende planlægningsprogram, Tournament Planner.

Flere fordele

Når man først rigtigt kommer i gang med at holde sin klubturnering i DTF Tournament Software, vil det give en række fordele. For at få de fulde fordele er det vigtigt at lade tilmeldingen ske gennem DTF Tournament Software. Det kræver, at deltagerne opretter en profil i DTF Tournament Software, hvilket heldigvis er både nemt og gratis.

Det bliver nemt for turneringslederen at få overblik over deltagerfeltet og planlægge et program.

Kampene kommer til at tælle til spillernes ITF World Tennis Number, og spillere der ikke i forvejen har et World Tennis Number, vil få et, når turneringen er slut.

På sigt vil det derfor også være muligt at lave seedninger i turneringen efter World Tennis Number. På den måde slipper turneringslederen i klubben for at skulle vurdere, hvem der skal seedes.

SÅDAN KOMMER MAN I GANG

Vil I også i gang med klubturnering i DTF Tournament Software eller Box Ladder? Kontakt en af DTF’s turneringskonsulenter.

  • Klubber vest for Storebælt kan kontakte Bo Andersen, boa@tennis.dk, +45 24 75 21 13
  • Klubber øst for Storebælt kan kontakte Andreas Berner, anb@tennis.dk, +45 28 29 73 66