Københavns Tennis Union har fået ny formand

Efter KTU’s generalforsamling har unionen fået ny formand. Den nye formand er Joakim Thörring, som overtager posten fra Boris Michailoff, der har været formand siden 1977. Joakim indtræder, med valget som formand for KTU, også ind i Dansk Tennis Forbunds bestyrelse.

Dansk Tennis Forbund udtrykker den største taknemmelighed overfor den indsats som Boris Michailoff har gjort for dansk tennis. Boris var blandt meget andet med til at starte DH-turneringen, og han har været medlem af DH-udvalget i stort set lige så mange år, som det har eksisteret. Han har ligeledes startet det, som tilbage sidst i 60’erne oprindelig hed Storkøbenhavns Tennisdag. Et koncept som i dag er udvidet til hele Danmark. DTF vil på et senere tidspunkt benytte lejligheden til at hylde Boris for hans mangeårig indsats for dansk tennis.

Om Joakim

Joakim Thörring, 48 år, gift med Charlotte og far til Anna (21) og Ulrikke (16) og bosiddende i Dragør. Aktiv på tennisbanen siden 6 års alderen, alle år i Dragør på nær et par år i KB under studietiden. Bedste rangering som nr. 42 i Danmark, og 2. division for KB. Han har “prøvet det meste” indenfor tennis – været aktiv i diverse udvalg og bestyrelsen i Dragør Tennis siden teenageårene, været banemand, tennistræner i knap 15 år , og holdkaptajn for Dragør Tennis første hold i en længere årrække. Spiller i Københavnsserien for Dragør Tennis. Interesser ud over tennis – havsvømning, cross-fit og ski.

Cand. Merc. FIR af uddannelse, 15 år i diverse finance jobs hos IBM, udstationeret i Paris og Zürich (to år hvert sted). 3,5 år som Country Finance Manager hos PA Consulting Group Danmark, 2 år som CFO for reklamebureauet CO+ Høgh, og sidder i dag som Administrationschef hos Ledelseshuset CfL.

Joakim Thørring