Kom til padel-inspiration i Randers og Hillerød

I de seneste par måneder er der åbnet padelbaner i flere tennisklubber. Nu kan jeres klub få et skud padel-inspiration, når DTF afholder to padel-aftener i henholdsvis Randers og Hillerød. Her kan I prøve padel, blive klogere på potentialet og hvad, det kræver.

Inspiration til padel d. 19. og 27. august.

Hillerød, Holbæk og Tisvilde. Randers og Rudkøbing. Varde og Vorbasse.

Alle tennisklubber, der har åbnet padelbaner inden for de seneste par måneder. Enten en bane eller to baner står nu på deres tennisanlæg. Klar til at tilbyde medlemmerne – både nuværende og nye – en helt ny aktivitet.

Fem af klubberne deltog på padel-inspirationsaftener i efteråret 2018. Nu inviterer Dansk Tennis Forbund til endnu to aftener. Mandag den 19. august i Randers Tennisklub og tirsdag den 27. august i Hillerød Tennisklub.

Padel-aftenerne er en god mulighed for klubbens bestyrelse og trænere til at høre om de andre tennisklubbers erfaringer med at få etableret banerne, og hvordan de har grebet det an, når først banerne står der.

”Vi vil rigtig gerne inspirere tennisklubber til i første omgang at prøve padel og derigennem blive klogere på potentialet. Vi tror og håber på, at padel er interessant for mange klubber som en ny aktivitet for både nuværende og nye medlemmer. Meldingerne fra de første klubber, der har padelbaner er positive, så det lover godt,” siger Morten Hedegaard, konsulent for padel i Dansk Tennis Forbund.

Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding (se nedenfor).

Tid og sted

  • Mandag den 19. august kl. 18.00-20.00 i Randers Tennisklub, Viborgvej 70, 8920 Randers NV.
  • Tirsdag den 27. august kl. 18.00-20.00 i Hillerød Tennisklub, Milnersvej 35C, 3400 Hillerød.

Programmet

  • Velkomst
  • Kort intro til padel
  • Spil padel – mærk padel på egen krop
  • Dialog om mulighederne med padel. Nyt tilbud til medlemmerne, målgrupper, synergier og anlæggelse af baner. Hvad er potentialet? Hvordan kommer jeres klub videre?

Tilmelding

  • Tilmelding til Morten Hedegaard, konsulent for Padel, via mail padel@tennis.dk.
  • Tilmeldingsfrist onsdag den 14. august.