Et must for trænere: Nordic Coaches Conference

Fra 15. – 17. oktober finder Nordic Coaches Conference sted i Stockholm. Uddannelsesansvarlig i DTF, Simon Verner, opfordrer så mange som muligt til at deltage.

Det svenske tennisforbund indbyder i samarbejde med de øvrige nordiske tennisforbund til Nordic Coaches Conference den 15. – 17. oktober. Konferencen foregår Kungliga Tennishallen sideløbende med, at Stockholm Open spilles i samme sted.

Blandt oplægsholderne er Magnus Norman, der nåede helt op som nummer 2 på verdensranglisten i sin aktive karriere. Siden 2006 har han været træner, og i øjeblikket er han træner for Stanislas Wawrinka. Desuden er han medstifter af det svenske Good to Great Tennis Academy.

Uddannelsesansvarlig i Dansk Tennis Forbund, Simon Dahl Verner, håber at se så mange danske trænere til Nordic Coaches Conference som muligt.

”Jeg vil anbefale så mange som muligt at tage med til Nordic Coaches Conference. Det er helt essentielt for udviklingen i dansk tennis og for den enkelte træner, at man hele tiden opsøger den ny viden og inspiration. Samtidig giver det rigtig meget at mødes med trænere fra de øvrige nordiske lande og udveksle erfaringer,” siger Simon Dahl Verner.

Tilmeldingen til konferencen er åben. Deadline for tilmelding er den 21. september.

Det koster 1995 SEK at deltage på konferencen. Med i prisen får man frokost og aftensmad samt billetter til center court mandag og tirsdag under Stockholm Open. Bestiller man hotel inden 21. september, kan man opnå favorable priser.

Se hele indbydelsen og læs meget mere om Nordic Coaches Conference.

Vil du gerne have relevante nyheder og tilbud på træner-området direkte i din indbakke? Så tilmeld dig Dansk Tennis Forbunds Træner-nyhedsbrev.