Nu kan jeres forening sætte panten i system

Tennis-, padel- og picklball-foreninger kan nu sætte skub i den bæredygtige agenda og samtidig tjene ekstra kroner til klubkassen via et nemt plug and play-koncept.

Join2Recycle har i det seneste år været testet i en række udvalgte idrætsforeninger – blandt andet af Nicklas Junge, daglig leder i Ølstykke Tennis & Padelklub.

Farvel til brugte plastikflasker og tomme dåser i og omkring de danske tennis- og padelbaner. Goddag til en mere systematisk pantindsamling, ekstra kroner i klubkassen og ikke mindst muligheden for at sætte bæredygtighed på dagsordenen.

Foreninger under Dansk Tennis Forbund har nu mulighed for – via et nyt samarbejde mellem DIF og Dansk Retursystem – at tilmelde sig pantkonceptet Join2Recycle. Et plug and play-koncept, som hjælper med at få sorteret flasker og dåser fra andet affald, så de kan pantes og genanvendes.

Join2Recycle, der tidligere med succes har fungeret godt på blandt andet efterskoler, har i det seneste år været testet i en række udvalgte idrætsforeninger – blandt andet i Ølstykke Tennis & Padelklub. Nicklas Junge, daglig leder i i klubben, siger:

”Jeg hader skrald på anlægget, og indsatsen med pantindsamling gennem Join2Recycle har generelt gjort det meget lettere for folk at se, hvor de skal gøre af deres pant. Udover, at det her hjælper miljøet, er det en god ekstra indtægtskilde. På et bestyrelsesmøde i klubben besluttede vi, at panten skulle gå til arbejdet i klubbens ungdomsafdeling, og den beslutning har alle været glade for.”

SÅDAN KOMMER JERES FORENING MED I JOIN2RECYCLE  

Det er nemt for jeres forening at blive en del af Join2Recycle-bevægelsen!

I tilmelder jer på pant.dk/dif

Herefter får klubben tilsendt gratis pantbokse, plakater og andet grafisk materiale, som synliggør, hvordan panten sorteres fra andet affald og ikke mindst, hvilket formål fortjenesten fra panten skal støtte.

Del linket med jeres foreninger – de kan tjene penge på at gøre noget grønt og godt.

Læs mere her: pant.dk/dif