Ny klubudviklingskonsulent i Dansk Tennis Forbund

Rasmus Rosendahl er ny klubudviklingskonsulent i Dansk Tennis Forbund og skal fremover dække det sjællandske område.

Rasmus Rosendahl kommer fra en lignende stilling i Dansk Skøjte Union, og har dermed en solid erfaring med sig i forhold til at hjælpe og støtte foreninger i deres udvikling. Om skiftet fra skøjtesporten til tennissporten siger han:

”De to sportsgrene er naturligvis forskellige fra hinanden, men der er nogle ting, som går igen i forhold til at arbejde med bestyrelsesarbejde i den enkelte klub samt understøtte bredde- og elitemæssige aktiviteter. Helt konkret handler det om at være tilstede over for klubberne og bidrage mest muligt på de områder, som de har behov for hjælp til.”

Blandt arbejdsområderne vil være de på Sjælland forankrede vækstaftaler, klubbesøg, klubsparring og arbejdet omkring DTF Trænerhus. Lysten til at arbejde med og bidrage til udviklingen af tennissporten er stor, og ideerne er mange.

”Jeg er en stor sportsentusiast, så jeg ser frem til at komme ud i klubberne for at udforske tennislandskabet og derigennem se det gode arbejde, som klubberne har gang i. Derudover ser jeg frem til at være en sparringspartner for klubberne, så vi i fællesskab kan være med til at lave nogle fede tiltag, som skal være med til at fremme tennissporten,” fortæller Rasmus.

Rasmus er uddannet Cand. Merc. i ledelse fra SDU, er 30 år og bor i Brønshøj sammen med sin hustru Anja og datteren Elin. De sportslige erfaringer kommer fra divisionshåndbold i Aalborg samt fodbold, hvor Rasmus er bestyrelsesmedlem i BK Vestia.