Spiller de tennis eller padel i Årets Idrætsforening 2023?

Danske Spil og Danmarks Idrætsforbund (DIF) kårer Årets Idrætsforening 2023. Nu er der igen åbnet for, at man kan indstille en forening, der har gjort en særlig indsats – og vinderen af prisen modtager 100.000 kroner.

Måske spiller de tennis eller padel i Årets Idrætsforening. Måske spiller de sågar tennis OG padel i Årets Idrætsforening.

Nu er der mulighed for at give de frivillige i den lokale tennis- og padelklub et velfortjent skulderklap. Sidste år kom der hele 724 indstillinger til prisen Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening, og der er netop åbnet for indstillinger til 2023-udgaven af prisen.

Alle kan indtil 22. oktober indstille foreninger, som har gjort en særlig indsats, og dermed har medlemmer, forældre, trænere og alle andre muligheden for at være med til at anerkende netop deres idrætsforenings uundværlige arbejde for lokalsamfundet.

Prisen uddeles til en forening, der gør en helt særlig og ekstraordinær indsats, og vinderen modtager 100.000 kroner og afsløres i forbindelse med DR Sportens store Sport 2023-show i Jyske Bank Boxen i Herning den 6. januar.

Alle, også foreningen selv, kan nominere en idrætsforening på DIF’s hjemmeside (www.dif.dk/arets-idraetsforening) indtil den 22. oktober.

Når alle indstillede foreninger er fundet, udvælger juryen seks finalister geografisk fordelt over hele landet. Dem kan danskerne herefter stemme på.