SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund forlænger tv-aftale

SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund har forlænget deres samarbejdsaftale. Det betyder, at over en halv million husstande i de kommende to sæsoner igen kan følge den bedste tennis på dansk grund på tv.

Det bliver også i de kommende to sæsoner muligt for tv-seere på SPORT LIVE at opleve den bedste tennis i Danmark.

Når du tænder for tv-kanalen SPORT LIVE i de kommende to sæsoner, bliver det med meget mere af den bedste tennis i Danmark. SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund har nemlig forlænget tv-aftalen om dækning af dansk tennis.

Samarbejdet mellem SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund blev indledt i 2019, og den nye aftale betyder kontinuerlig dækning af Elitedivisionen med en holdkamp fra hver runde i grundspillet udendørs.

Derudover vil SPORT LIVE sende singlefinalerne fra DM Inde og DM Ude – Powered by Lokal Forsikring samt de store internationale ITF World Tour-turneringer i Vejle og København.

Aftalen åbner også mulighed for transmission af blandt andet yderligere ITF-turneringer.

Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE, ser frem til endnu mere toptennis på tv-programmet.

”Tennis er en super god tv-sport, og vi har været glade for at bringe kampene fra Elitedivisionen ud til vores seere. Der er meget mere kvalitet i dansk tennis, end folk er klar over, og vi ser det som vores opgave at formidle det,” siger Flemming Kjellerup og fortsætter:

”I den nye sæson kommer vi til, sammen med tennisforbundet, at arbejde på at skabe endnu bedre transmissioner med flere tilskuere på tennis-anlæggene og mere fokus på interviews, optakter og studie. Sammen kan vi gøre dansk tennis til et endnu mere interessant tv-produkt, og derfor er jeg glad for, at vi nu har indgået en længere aftale og forpligtet hinanden på samarbejdet.”

Sikrer bred eksponering

Også i Dansk Tennis Forbund er der brede smil at finde. Direktør, Emil Bødker, glæder sig over det forlængede samarbejde med SPORT LIVE, der giver mulighed for at invitere over en halv million husstande helt tæt på den bedste tennis i Danmark.

”Vi er meget stolte over, at vi har underskrevet en ny tv-aftale med SPORT LIVE. Udover at være enormt glade for samarbejdet, så er aftalen med til at sikre to år mere med bred eksponering af vores tennisklubber, spillere og turneringer på dansk grund på tv,” siger Emil Bødker.

Første tv-transmission i 2023 bliver den 1. april, når der spilles indendørs DM-finaler i Hillerød.

Aftalen med SPORT LIVE løber foreløbig frem til slutningen af 2024.

Sådan får du SPORT LIVE

Her kan du se, hvordan du får SPORT LIVE.  

Fakta om SPORT LIVE

SPORT LIVE er en 100% dansk sportskanal, som dækker en bred vifte af sports- og idrætsbegivenheder, der ikke normalt får plads på tv. Kanalen sender fra mange forskellige sportsgrene og kommer vidt omkring i hele Danmark til klubber, turneringer og events.

SPORT LIVE er således aktivt med til at støtte op om det lokale idrætsliv. Kanalens filosofi er at sende fra al den danske idræt, som fortjener at komme på tv. SPORT LIVE sender op til 10 timers direkte tv i døgnet fra blandt andet fodbold, futsal, motorsport, hestevæddeløb, cykling, tennis, bordtennis, boksning, amerikansk fodbold, volleyball og basketball.

Ud over masser af direkte kampe, turneringer og events fra hele landet sender SPORT LIVE også ugentlige magasinprogrammer med fokus på nogle af de sportsgrene, der vises på kanalen.