Stort felt til første afdeling af STATE Pickleball Tour

71 spillere gav den gas i Ødsted ved Vejle i weekenden, da den første turnering på STATE Pickleball Tour løb af stablen. Næste stop er Odense den 17.-18. februar.

Video: Matchbolden fra mixdoublefinalen, hvor Rikke Flygenring-Gantzel og Eske Key Kristiansen (Pickleball Copenhagen) slog Pia Falch (Kristrup) og Peter Jakobsen (Ødsted).

Det blev til en forrygende start for STATE Pickleball Tour, da mere end 70 deltagere fra hele landet og et par stykker fra Sverige var samlet i Ødsted Open – Powered by STATE. Hen over weekenden blev der dystet i otte rækker i single, dame- og herredouble samt mix.

I løbet af de to dage var der en rigtig god stemning på og uden for banerne. De indledende puljer tætte puljer, mens knockoutfasen og finalekampene bød på flotte dueller og meget tætte kampe. Særligt singlefinalen hos herrerne var et intenst opgør, som først blev afgjort med 15-13 i afgørende sæt, mens hele hallen så med.

Næste afdeling af STATE Pickleball Tour afvikles i Odense den 17.-18. februar. Tilmeldingen er åben.

GÅ TIL ODENSE OPEN – POWERED BY FZ FORZA

Der var masser af glade pickleball-spillere i weekenden i Ødsted. Her er det finalisterne i herre B-rækken, der lufter smilene.