Stor succes for U14’erne i Sverige

En titel og en finaleplads i single var blandt den imponerende høst for fire af landets bedste U14-spillere ved en Tennis Europe-turnering i nabolandet mod Øst.

Juniorlandstræneren havde fire talentfulde spillere med til Vänersborg.

I den forgangne uge var juniorlandstræner Kim Hansen var til U14 Tennis Europe-turnering i Sverige med Karina Macarie (KB), Elle Wilstrup (Holte), Andreas Cort (Vester Skerninge) og Carl Filip Weller (KB). Og det gik rigtig godt.

”Jeg synes, at niveauet var højt blandt spillerne fra de øvrige nationaliteter. Alligevel var det som om, at alle vores spillere spillede sig bedre og bedre i løbet af turneringen. Vi endte med en række gode resultater, der tegner godt for fremtiden,” siger Kim Hansen.

Karina Macarie, der er førsteårs U14, vandt turneringen. Hun slog på imponerende vis de to topseedede spillere i henholdsvis semifinale og finale.

Karina Macarie og Ella Wilstrup kommer desuden på podiet i pigedouble. De får en flot bronzeplads, efter at have tabt semifinalen med mindst mulig margin med 8-10 i tredje sæts matchtiebreak.

Drengene ville ikke stå tilbage for pigerne. Andreas Cort nåede finalen. Han fik ellers en hård start i semifinalen, hvor han kom bagud med 1-4. Men herefter fulgte 11 fejlfrie partier og en sejr på 6-4, 6-0. Finalen blev dog tabt i en tæt tresætter.

Anderledes finalesucces opnåede Cort og landsholdkammeraten Carl Filip Weller til gengæld i doublerækken, hvor de nåede helt til tops efter en underholdende finale.

Magnus Østergaard (HRT) rundede de gode danske præstationer af med en semifinaleplads i drengedouble med sin polske makker.