Talentpris til Rune og Tauson

Holger Rune og Clara Tauson modtager for tredje år i træk C WorldWide Talentprisen.

Foto: Holger Rune med C WorldWide-direktør Tim Kristiansen i forbindelse med Davis Cup-kampen mod Puerto Rico. Foto: Morten Olsen/Dansk Tennis Forbund

C WorldWide Talentprisen uddeles af tennisfagkyndige personer i et advisory board, der er nøje udvalgt af Dansk Tennis Forbund. Det er tredje år i træk, at Holger Rune og Clara Tauson deler prisen.

Med prisen følger 50.000 kroner til hver af spillerne, der skal gå til videreudviklingen af spillernes talent.

C WorldWide-direktør Tim Kristiansen overrakte Holger Rune prisen lørdag i forbindelse med Davis Cup-kampen mod Puerto Rico i Holbæk Sportsby, som Danmark vandt med 5-0.

Begge spillere har oplevet et fantastisk 2019 med en junior Grand Slam hver. Holger Rune sejrede ved French Open, mens Clara Tauson steg til tops down under ved Australian Open.

“I C WorldWide har vi i 30 år hjulpet vores kunder over hele verden med at finde de aktieinvesteringer med det største potentiale. Derfor var det naturligt for tre år siden i samarbejde med Dansk Tennis Forbund at støtte udviklingen af de danske tennistalenter under overskriften C Potential. Dengang så vi en håndfuld uslebne diamanter med et stort potentiale. Det har været en fornøjelse at følge udviklingen gennem årene og se, at talenterne udfolder noget af deres potentiale,” siger Tim Kristiansen om uddelingen af prisen.

Om C WorldWide Talentprisen

C WorldWide Talentprisen uddeles en gang årligt og blev uddelt for første gang  i 2018. Prisen uddeles til det eller de talenter, der har klaret sig bedst målt på objektive kriterier. Med prisen følger et samlet beløb på 100.000 kroner.

Prisen uddeles af tennisfagkyndige personer i et advisory board, der er nøje udvalgt af Dansk Tennis Forbund. De mulige kandidater til prisen vurderes og evalueres af advisory boardet, inden det offentliggøres, hvem modtageren af prisen er.

Om C WorldWide

C WorldWide er et dansk aktiehus, der varetager langsigtet kapitalforvaltning for både danske og udenlandske investorer. C WorldWides investeringsfilosofi handler om at finde potentiale og skabe langsigtede solide afkast til deres kunder. Derfor passer C WorldWide også godt til den måde, DTF ønsker at identificere og udvikle tennistalenter på.