Thomas Pedersen vinder DM i kørestolstennis

De danske mesterskaber i kørestolstennis fandt lørdag sin vinder i Allerød Tennisklub.

Mads Meyer kæmpede bravt ved sit første DM.

Der er stolte traditioner for kørestolstennis i Allerød Tennisklub. Derfor var det også helt naturligt, at klubben som så mange gange før lagde baner til de danske mesterskaber i kørestolstennis.

Årets turnering blev afviklet som en round robin-tnrnering, hvor deltagerne spillede alle mod alle. Deltagerfeltet talte det paralympiske håb Louise Willerslev-Olsen, der blev udfordret af herrerne Thomas Pedersen og Mads Meyer. Sidstnævnte er ny på turneringsscenen, idet han fik sin debut ved de nordiske mesterskaber i Oslo sidste efterår.

Mads Meyer havde det svært mod de mere rutinerede modstandere. Efter nederlag til både Willerslev-Olsen og Pedersen måtte han tage til takke med tredjepladsen.

Spændende finale

Så skulle DM-guldet afgøres mellem Louise og Thomas. Willerslev-Olsen, der aktuelt ligger nummer 48 på verdensranglisten for kvinder, kom skidt fra start og tabte første sæt med 6-1. Men hun kom godt tilbage og tog andet sæt med 6-4.

Så skulle finalen afgøres i en matchtiebreak. Her trak Thomas Pedersen det længste strå og kunne lade sig kåre som danmarksmester 2020.

Resultater

  • Louise Willerslev-Olsen – Mads Meyer 6-1, 6-4
  • Thomas Pedersen – Mads Meyer 6-0, 6-1
  • Louise Willerslev-Olsen – Thomas Pedersen 1-6, 6-4, 5-10

Double

  • Louise Willerslev-Olsen/Thomas Pedersen – Malene Olsen/Mads Meyer 6-2, 6-3