To nye DTF-folk skærper forbundet

Med to nye folk i staben bliver Dansk Tennis Forbund bedre i stand til at løfte de nye opgaver, som fremtiden bringer i forbindelse med samarbejdsaftalen med DGI Tennis.

Daniel Mølgaard Nielsen er en af to nye folk hos DTF.

Dansk Tennis Forbund kan i den kommende tid byde velkommen til to nye ansigter på kontoret i Brøndby. Ansættelserne sker som et led i samarbejdsaftalen med DGI Tennis.

Med samarbejdsaftalen eliminerer DTF og DGI dobbeltudbud, hvilket blandt andet resulterede i, at klubudviklingsansvarlig i DTF, Lars Elkjær, per 1. maj skiftede til den nye fælles klubudviklingsenhed beliggende hos DGI i Vingsted.

Dansk Tennis Forbund skal i fremtiden i endnu højere grad løfte og understøtte turneringstennis i Danmark fra en fælles turneringsenhed – både nationalt og lokalt. Der skal være bedre tilbud til flere grupper af spillere med forskellige behov.

Derfor har det været nødvendigt, at forbundet gør sig klar til den nye virkelighed med en ændret opgaveportefølje.

Gammel kending

Fra 1. oktober bliver en gammel kending af dansk tennis en del af Dansk Tennis Forbund. Daniel Mølgaard Nielsen har en lang karriere i dansk tennis og ikke mindst værdifuld erfaring med turneringsplanlægning og afvikling.

Senest har Daniel været ansat som klubchef i HRT, og inden da var han ansat i Tennis Øst. Nu indtræder han som turneringskonsulent i DTF.

Udover opgaverne med tennis, kommer Daniel Mølgaard Nielsen også til at understøtte den nye Dansk Padel Tour, holdturneringen for Padel i Danmark og øvrigt turneringsudbud i padelsporten. Det sker samtidig med, at Laura Holm Jørgensen går på barsel 9. oktober.

Ny teamleder

Den anden nye medarbejder på tennisholdet er Anja Kostecki, som kommer fra et job som marketingschef hos Bahne. Anja Kostecki bliver teamleder for Turnering og Kommunikation/Marketing.

Hun får blandt andet til opgave at lede udformningen og implementeringen af det nye fælles turneringssetup. Samtidig tilfører hun DTF nogle stærke kompetencer indenfor markedsføring, som skal udnyttes på tværs af hele organisationen.

I det private har Anja Kostecki en bred tenniserfaring som spiller og frivillig med mere. Hun begynder 1. november i den nyoprettede stilling som teamleder.