TV-kamp: B.93 åbner sæsonen mod Lyngby

Herrerne fra B.93 og Lyngby tyvstarter på udendørsversionen af Elitedivisionen med årets første tv-kamp. Se med direkte fra klokken 15.50 på SPORT LIVE.

Theodor Boisen indtager tv-banen for Lyngby onsdag eftermiddag.

For tredje år i træk viser SPORT LIVE dansk toptennis på dit tv om onsdagen. I denne sæson vises fem kampe fra grundspillet og så er der naturligvis DM-finaler fra Medaljespillet den 20. august.

SE HELE TV-PROGRAMMET FOR GRUNDSPILLET

TV-sæsonen serves i gang på Østerbro, hvor B.93 er værter for Lyngby på klubbens gamle anlæg på P.H. Lings Alle. Hjemmeholdet er oprykkere i Elitedivisionen. Men det var de også indendørs, hvor holdet nåede frem til DM-semifinalen. Så de er bestemt et hold, man skal regne med vil bejle til en plads i Medaljespillet, der igen i år afvikles i Hørsholm.

Lyngby sluttede sidste sæson som nummer seks i Elitedivisionen. Frederik Løchte Nielsen er ikke på holdkortet denne onsdag, og Lyngby er også uden Gustav Theilgaard, der stadig er viklet ind i collegetennis i USA.

Dagens tv-kamp vises fra klokken 15.50 på SPORT LIVE.

Holdopstillinger

  • 1. HS: Yanais Laurent – Theodor Boisen (TV-KAMP)
  • 2. HS: Henrik Heise Korsgaard – Nicolai Ferrigno
  • 3. HS: Sebastian Grundtvig – Frederik Myhre Sletting
  • 4. HS: Nikolaj Katic – Valdemar Dubin

Yanais Laurent var den mest succesfulde spiller i den indendørs Elitedivision. Her blev det til 12 sejre i lige så mange kampe i grundspillet. Stimen blev dog brudt i DM-semifinalen mod HRT, hvor Laurent tabte til Henrik Heise Korsgaard.

Det kommer ikke til at gentage sig i denne sæson, efter Korsgaard er skiftet til B.93, som han får debut for onsdag.

Overfor Yanais Laurent står Theodor Boisen på tv-banen. Boisen var en flittig herre indendørs for Lyngby, hvor han havde sin store andel i, at holdet nåede med i Medaljespillet. Den 20-årige er til denne sæson krøbet lidt opad på den interne klubrangliste, så han får sin sag for onsdag aften.

Optakt til weekenden

De resterende hold i Elitedivisionen spiller 1. runde på lørdag. Du kan finde en optakt til runden med alle singleopstillinger her på tennis.dk omkring middagstid fredag.

Hvordan ser jeg SPORT LIVE?

Det er naturligvis et helt essentielt spørgsmål, hvis du skal kunne nyde den gode tennis, som vil blive vist fra hver runde af Elitedivisionen.

Du kan se, hvordan du fanger SPORT LIVE lige her.