TV-kamp: Vigtige point på spil i ”Gryden”

Give kan så godt som sikre sig en plads i Medaljespillet med en sejr i onsdagens TV-kamp. Men HRT vil være opsat på at få point med hjem i overlevelseskampen.

Henrik Heise Korsgaard nåede kvartfinalen ved ITF-turneringen i Vejle sidste uge.

Elitedivisionen går ind i den afgørende fase med runder lørdag, onsdag og lørdag. Denne onsdag tyvstarter vi på den slutspurt med TV-kampen mellem Give og HRT på Gives hjemmebane, der kærligt kaldes ”Gryden” af de lokale.

Kampen kan ses på SPORT LIVE fra klokken 16.

Give ligger lunt på andenpladsen i Elitedivisionen og har alle muligheder for at nå ind blandt de fire hold, som fordeler medaljerne i slutspillet. HRT derimod har kun fået syv point i de første fire holdkampe.

Senest blev i lørdags det til et 2-4 nederlag til Lyngby i en udsat kamp fra foråret.

Holdopstillinger

  • 1. HS: Anders Grinderslev – Henrik Heise Korsgaard
  • 2. HS: Florian Barth – Marius Ruzgas*
  • 3. HS: Patrick Kristensen – Maxim Landa
  • 4. HS: Morten Garbers – Caspar Jalili Mikkelsen

*På grund af deltagelse i ITF World Tennis Tour på KB er Marius Ruzgas deltagelse i holdkampen tvivlsom. Hvis ikke Ruzgas spiller, indtræder Rasmus Egehus i HRT’s opstilling som fjerdesingle.

Holdkampen afvikles over tre spillerunder. TV-kampe bliver 1. og 2. herresingle. Her venter et danskerbrag mellem Anders Grinderslev og Henrik Heise Korsgaard, der begge gjorde en god figur ved sidste uges ITF World Tennis Tour i Vejle.

I skrivende stund er der tvivl om HRT’s andensingle, Marius Ruzgas. Er svenskeren med, når det går løs i Give, er der lagt op til en særdeles jævnbyrdig holdkamp, hvor intet er afgjort før sidste double er færdigspillet – og måske først efter en golden matchtiebreak.

Optakt lørdag

De resterende hold i Elitedivisionen spiller 5. runde på lørdag. Du kan finde en optakt til runden med alle singleopstillinger her på tennis.dk omkring middagstid fredag.

Hvordan ser jeg SPORT LIVE?

Det er naturligvis et helt essentielt spørgsmål, hvis du skal kunne nyde den gode tennis, som vil blive vist fra hver runde af Elitedivisionen. SPORT LIVE er i august, september og oktober prøvekanal hos STOFA. Så er du STOF-kunde, kan du nu også nyde transmissionerne fra Elitedivisionen.

Du kan se, hvordan du fanger SPORT LIVE lige her.