100 års fest: Tag dine klubkammerater med på fællestur

Nu kan I arrangere jeres helt egen klubtur til vores 100 års jubilæumsfest.

Foto: Tag din klubmakker med til vores store 100 års fest.

Når Dansk Tennis Forbund byder på fest den 4. april i Hillerød i anledningen af vores 100 års fødselsdag, vil vi gerne se så mange jer som muligt fra tennisklubberne i Danmark. Frivillige, trænere, bestyrelsesmedlemmer. Alle med et stort hjerte for tennis.

KØB BILLETTEN HER

Derfor giver vi jer nu en hjælpende hånd, hvis I har lyst til at arrangere en fællestur med jeres klubkammerater.

  • Nederst finder du en skabelon (du trykker bare på ‘Download skabelon til fællestur’), som du helt frit kan downloade, udfylde i Microsoft Word med din klubs informationer og dele i din klub, så du enkelt og nemt kan samle alle i klubben, der har lyst til at deltage i festen.
  • Sådan kan I helt enkelt få styr på tropperne og sørge for, at I får samlet alle, der vil med til et brag af en fest. Dermed kan I også få et bedre overblik, hvis I vil af sted på bustur eller arrangere kørsel i privat regi til festen.
  • Husk at skrive klubnavn i bestillingen, så søger vi for, at du selvfølgelig sidder sammen med dine klubkammerater, så I sammen kan få en herlig aften.

Om selve festen:
Festen foregår i ROYAL STAGE i Hillerød, hvor Nikolaj Koppel og Rasmus Botoft vil guide jer igennem en fantastisk aften med gallamiddag og dans. Malte Ebert – tidligere kendt som Gulddreng – vil blandt andet udgøre underholdningen på en aften, hvor vi håber, I vil være med til at fejre 100 års jubilæet. Men vigtigst af alt fejre os alle sammen.

Og husk, at I kan gøre dagen endnu mere spændende ved at overvære inde DM-finalerne for herrer og damer, der afvikles forud for festlighederne. Der er alle muligheder for en stor tennis-dag i samvær med klubkammeraterne.

Vi glæder os til at fejre det med jer alle!

DOWNLOAD SKABELON TIL FÆLLESTUR HER

KØB BILLETTEN HER

DOWNLOAD INVITATIONEN HER