443 spillere til UM i Odense

Der er heftig trafik på banerne i Tennis Club Odense i denne uge, hvor årets ungdomsmesterskaber spilles.

Efter tre dage med kvalifikationskampe blev hovedturneringerne ved årets ungdomsmesterskaber skudt i gang tirsdag. Resten af ugen vil der være knald på alle 12 baner i Tennis Club Odense, hvor udendørsmesterskabet afvikles.

Der er fem rækker – to i single og tre i double – i hver af årgangene U12, U14, U16 og U18. Med i alt 443 spillere har det været nødvendigt med kvalifikation i over halvdelen af rækkerne.

Årets UM har fået en forrygende start med strålende solskin på anlægget i hjertet af H.C. Andersens fødeby og masser af spændende kampe på det røde grus.

Vivian Lindberg er formand i TCO. Sammen med lokale frivillige gør hun en kæmpe indsats for at få mesterskaberne til at spille.

”Vi er glade for at give vores egne og resten af de fynske spillere mulighed for at dyste på hjemmebane, og så glæder vi os til at byde spillere, trænere og medfølgende familier fra hele landet velkommen i hjertet af Odense i Tennis Club Odense,” siger Vivian Lindberg.

På de ni dage, som ungdomsmesterskaberne varer, skal der spilles langt over 600 kampe. Det hele kulminerer med finaler på søndag den 4. juli.

Links

Følg UM ude på Instagram: @umude2021

Løbende information fra turneringen kan findes her

Lodtrækninger og spilleprogram findes i Tournament Software