Få styr på banerne: Kurser i øst, midt og vest

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis udbyder banekurser i både Jylland, på Fyn og på Sjælland i slutningen af februar og starten af marts. Få styr på forårsklargøringen allerede nu og tilmeld dig senest 24. februar.

Få helt styr på klargøring af baner med dette spændende kursus.

Selvom termometeret lige nu ikke indbyder til tanker om udendørs tennis, er det alligevel blevet tid til at planlægge og lave de fornødne indkøb til grussæsonen 2024.

For at hjælpe klubberne godt i gang afholder Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis tre kurser i februar/marts. Et i Roskilde den 28. februar, et i Århus den 4. marts og et i Odense den 6. marts.

På banekurserne får du og din klub masser af praktiske råd og vejledning fra erfarne undervisere og ikke mindst mulighed for at møde og udveksle erfaringer med andre klubber. Det er DGI Tennis og Dansk Tennis Forbunds anlægspartnere HP Tennis og Sport Trading, der står for undervisningen.

Kurserne er for alle interesserede, men oplagte deltagere er naturligvis alle, der arbejder med banerne hen over året: Lønnede og frivillige banemænd, kommunalt ansatte medarbejdere og ildsjæle med interesse for området. Der er plads til 16 deltagere på hvert kursus.

Praktiske oplysninger og tilmelding:

  • 28. februar – DGI Midt- og Vestsjælland, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde (HP Tennis). TILMELD DIG HER
  • 4. marts – DGI Østjylland, Søren Frichs Vej 42B 2.sal, 8230 Åbyhøj (Sport Trading). TILMELD DIG HER
  • 6. marts – DGI Fyn, Svendborgvej 337, 5260 Odense S (Sport Trading). TILMELD DIG HER

Tidspunkt: Kl. 17.00-19.00
Tilmelding: Senest 24. februar 2024
Pris: 300 kroner

I prisen er inkluderet en sandwich og drikkevarer.