Bedre hjælp til bane og anlæg

Dansk Tennis Forbund vil gerne gøre det nemmere for klubberne, når de skal have anlagt nye baner eller fikse de gamle. Derfor er alle oplysninger nu samlet i én brochure.

Dansk Tennis Forbund har en ambition om at øge antallet af tennisbaner og modernisere eksisterende anlæg. I bestræbelserne på at assistere klubberne med at træffe de bedste beslutninger omkring bane- og anlægsprojekter har DTF samlet sin viden på området i én enkelt brochure.

Her er en præsentation af alle DTF’s samarbejdspartnere på bane- og anlægsområdet. Samarbejdsparterne står til rådighed med rådgivning, hvad enten det gælder en bane, der skal have nyt underlag, etablering af lysanlæg eller en helt ny hal, der skal bygges.

Se brochuren med bane- og anlægspartnere.

Der er stor sammenhæng mellem banekapacitet og anlæggets kvalitet på den ene side og fastholdelsen af medlemmer på den anden side. Derfor vil Dansk Tennis Forbund arbejde ekstra hårdt med fokus på bane og anlæg.

”Det er ambitionen i Dansk Tennis Forbund at udvide den samlede kapacitet af indendørsbaner i Danmark med 25 nye baner inden udgangen af 2021. Det vil gøre klubberne mere attraktive, når flere får mulighed for at spille tennis hele året,” siger bestyrelsesmedlem i Dansk Tennis Forbund, Joakim Thörring.

Det skal ske ved både at øge kapaciteten i klubber, som i dag allerede har en tennishal, men også via nye halbyggerier hos klubber, som i dag står uden indendørsbaner.

”Vi vil også arbejde for at udvide udendørssæsonen for de klubber, som ikke har eller kan få adgang til indendørs banekapacitet. Det kan opnås ved lysopsætning eller omlægning af baner til tidssvarende underlag,” siger Joakim Thörring og understreger, at DTF’s samarbejdspartnere på bane- og anlægsområdet er helt afgørende for at nå i mål med ambitionerne.

Hjælpen er nær

Forhåbentlig vil landets tennisklubber opleve, at der er blevet kortere vej fra ide til udførelse. Klubudviklingsansvarlig i Dansk Tennis Forbund, Lars Elkjær, understreger, at klubberne altid er mere end velkomne til at ringe eller maile med spørgsmål.

”Der kan være mange hensyn at tage og ting, man skal have tænkt godt igennem, når der skal laves om på anlægget i klubben. I DTF Klubudvikling er vi altid klar til at hjælpe. Og med vores tætte samarbejde med anlægspartnerne er vi godt klædt på til at rådgive eller henvise til de rette eksperter,” siger Lars Elkjær.

Påtænker klubben et større byggeprojekt, som kræver noget ekstra, er Dansk Tennis Forbund også klar med assistance. DTF har nemlig tilknyttet CREO ARKITEKTER som uvildig byggerådgiver. CREO har afdelinger i Aarhus, Odense og København, så hele landet er godt dækket ind.

Har klubben brug for CREO’s hjælp, så kontakt klubudviklingsansvarlig i DTF Lars Elkjær. DTF dækker udgifterne til det første indledende møde.

DTF’s samarbejdspartnere på bane og anlæg

  • Udendørs baner og belægninger i Vestdanmark: Sport Trading
  • Udendørs baner og belægninger i Østdanmark: HP Tennisanlæg
  • Indendørs baner og belægninger: Play Maker Sports
  • Lys – udendørs og indendørs: LITE
  • Halbyggeri: Dansk Halbyggeri
  • Airdomes: ScandiHall
  • Padelbaner: Unisport

Vil du gerne være med til at gøre en forskel for din klub? Så få seneste nyt, fif og tilbud via DTF’s KLUB-nyhedsbrev.