Stærkt tilbud på udstyr til camps

Skal I have camp i efterårsferien eller til jul? Så har DTF lige nu et super godt kampagnetilbud på en pakke med t-shirts, bolde, drikkedunke og diplomer.

En tennis camp er lig med højt humør. Foto: Mette Rytsel.

Der er stort set intet bedre end en flok juniorer, der drøner rundt på banerne til en camp i klubben. Måske har I allerede planlagt en camp i efterårsferien. Eller os går I planerne om det.

Under alle omstændigheder har Dansk Tennis Forbund netop nu et godt tilbud til alle klubber, der ønsker at afholde en tennis camp i efterårsferien – eller i juleferien for den sags skyld.

DTF har nemlig nedsat priserne på vores camp-pakker så længe lager haves. Ydermere indeholder hver pakke ét gavekort til en værdi af 750 kroner til produkter fra HEAD:

  • En pakke til 10 personer med t-shirts*, bolde (3 dusin), diplomer, drikkedunke, manual til camp.
    Samlet pris kr. 750, før kr. 975.
  • En pakke til 20 personer med t-shirts*, bolde (6 dusin), diplomer, drikkedunke, manual til camp.
    Samlet pris kr. 1.400, før kr. 1700.
  • En pakke til 40 personer med t-shirts*, bolde (12 dusin), diplomer, drikkedunke, manual til camp.
    Samlet pris kr. 2.500, før kr. 3200.

Hver pakke indeholder 1. stk. gavekort på 750 kr. til HEAD produkter. De kan for eksempel bruges til intern konkurrence eller andet i forbindelse med campen.

Seneste bestillingsdato for camps i efterårsferien er d. 5. oktober. Efter d. 5. oktober vil alle pakker blive sendt ud til de respektive klubber. Det er stadigvæk muligt at bestille efter d. 5. oktober, men kontakt os da for at høre om lagerstatus m.m.

Læs mere om tennis camps.

Eller hent bestillingsformular her.

*DTF forbeholder sig retten til at fremsende t-shirts i “nærmeste størrelse” ved udsolgte størrelser (fx en str. 14 år i stedet for en str. 12 år)

Vil du have flere gode tilbud og inspiration direkte i din indbakke? Så tilmeld dig Træner-nyhedsbrevet fra Dansk Tennis Forbund.