Billetter til Wimbledon 2023: Public Ballot er åbnet

Vil du gerne opleve stemningen ved en af verdens ældste og mest prestigefyldte turneringer? Wimbledon har nu åbnet for sin ”public ballot” for 2023, hvor du kan vinde muligheden for at købe to af de eftertragtede billetter.

Kom med til en af verdens ældste og mest prestigefyldte tennisturneringer. En tur indenfor murerne til det grønne og lilla univers står øverst på ønskelisten hos mange tennisfans. Og når man først man er inde på Wimbledon-anlægget, er det let at komme tæt på spillet ved de mange mindre baner.

Billetterne er eftertragtede og bliver med statsgaranti udsolgt hvert år. Næste års udgave af Wimbledon bliver spillet fra den 3. juli til den 16. juli 2023, og du kan faktisk allerede nu gøre noget for at få fingrene i et par af billetterne. Det kræver en god gang lodtrækningsheld gennem ”The Wimbledon Public Ballot”.

Public Ballot

“The Wimbledon Public Ballot 2023” er nu åben. Her kan man vinde muligheden for at købe to billetter til sin husstand. Men vinduet til ”The Wimbledon Public Ballot” er kun åbent ganske kort. Du kan ansøge nu og frem til den 15. november 2022.

LÆS OM THE WIMBLEDON PUBLIC BALLOT 2023 OG ANSØG HER