Tjen penge til klubben – gør lagerstatus i et byggemarked

Klub

Tjen penge til klubben - gør lagerstatus i et byggemarked

Relevans for klubstørrelse

Lille Mellem Stor

Beskrivelse

Efter et klubmedlem havde kontaktet en bekendt ansat i Bauhaus, fik Aarhus 1900 indgået en aftale med Bauhaus om, at klubbens medlemmer kunne optælle de varer, som Bauhaus havde på lager. Klubchefen stod for at rekruttere medlemmer, der frivilligt ville give en hånd med. Det opsøgende rekrutteringsarbejde blev foretaget via klubbens hjemmeside, direct mail og et ophæng i klubhuset. Medlemmerne blev motiveret til at deltage for at støtte klubben og ungdomsafdelingen. Dette kunne altså både tilføre penge og noget socialt til klubben.

Resultat

Indsatsen i Bauhaus gav 5.000 kr. i klubkassen, og medlemmerne på tværs af afdelingerne havde en god og hyggelig aften. Efterfølgende er der også blevet talt meget om aftenen og diverse sjove hændelser i denne forbindelse. Klubben vil meget gerne gentage bedriften og overvejer også at udføre tiltaget hos andre virksomheder.

 

Tidsforbrug

Ti mand arbejdede fem timer i tidsrummet kl. 17.00 – 22.00, en mandag i slutningen af oktober. Der var plads til flere, så potentialet er der for en endnu større indtjening.

Økonomi

Klubben fik 100 kr./time pr. mand for arbejdet.Der var ingen udgifter forbundet med initiativet, så de ti frivillige medlemmers indsats, af hver fem timer, endte med et samlet overskud på kr. 5.000.

Gode råd

  • Opsøg som klub selv butikker og virksomheder angående en indsats lig denne. Der er mange butikker, som har behov for dette.
  • Brug det som en lejlighed for jeres medlemmer til at være sammen på en anden måde end sædvanligt.

Kontaktperson

Troels Klausen, mail: trkl@ucsyd.dk, tlf: 67679404