Cool Sport fortsætter som bold- og udstyrspartner for DTF

Dansk Tennis Forbund og Cool Sport A/S har indgået en ny partnerskabsaftale om levering af bolde, beklædning og udstyr, der gælder de næste tre år. Den nye aftale indeholder flere forbedringer, der kommer landets tennisklubber til gavn.

Claus Ketterle, direktør i Cool Sport A/S, og Henrik Thorsøe Pedersen, formand for Dansk Tennis Forbund.

Cool Sport A/S har siden 2015 været officiel leverandør af bolde, beklædning og udstyr til Dansk Tennis Forbund. Nu er der indgået en ny aftale mellem parterne, så det stadig vil være bolde fra HEAD, som hopper på banerne til danske tennismesterskaber, ligesom landsholdet vil være iklædt tøj fra HEAD.

Aftalen træder i kraft med øjeblikkelig virkning og løber frem til 31. marts 2021.

”Cool Sport har været rigtig glade for og stolte af at være leverandør for Dansk Tennis Forbund. Vi er meget tilfredse med, at samarbejdet nu kan fortsættes i yderligere tre år. Den nye aftale indeholder nogle rigtig spændende elementer, som vil komme de danske tennisklubber til gode fremover,” siger Claus Ketterle, der er direktør i Cool Sport A/S.

I aftalen er der eksempelvis en bonus på 20 kroner per dusin bolde til den enkelte klub, når de køber direkte ind på klubportalen. Desuden har Cool Sport forpligtet sig til at være lagerførende i en Gold Club-kollektion, som klubberne kan købe med klublogo, hvor det er relevant.

”Den nye aftale mellem Dansk Tennis Forbund og Cool Sport er en styrkelse af det fine samarbejde, der er blevet bygget op over de sidste tre år. Jeg hæfter mig ved, at der er en meget fornuftig økonomi i aftalen, som vil styrke dansk tennis fremadrettet,” siger formand for Dansk Tennis Forbund, Henrik Thorsøe Pedersen.

Cool Sport betaler et årligt honorar til Dansk Tennis Forbund, som vil komme tennissporten til gode. Derudover opretter Cool Sport en præmiekonto på 40.000 kroner, som består af gavekort til udstyr fra HEAD.

Ydermere samarbejder Dansk Tennis Forbund og Cool Sport om at sælge et boldsponsorat, hvor en tredje part får deres logo på de tennisbolde fra HEAD, som vil blive brugt til danske mesterskaber, holdturneringer, juniormesterskaber med mere. Overskuddet fra en sådan aftale vil blive delt ligeligt mellem Dansk Tennis Forbund og Cool Sport.