Nationalt tennisseminar: Tilmeldingen er åben

Klubudvikling er i centrum, når Dansk Tennis Forbund inviterer til Nationalt Tennisseminar 2018 3. marts i Nyborg. Dagen vil byde på interessante oplægsholdere og workshops efter eget valg.

Der venter deltagerne til Nationalt Tennisseminar 2018 et spændende program, når hele tennisdanmark samles til en dag i klubudviklingens navn. Blandt oplægsholderne er direktør i Lokale- og Anlægsfonden, Esben Danielsen, der taler om, hvad der sker med de frivillige kræfter, når en forening professionaliseres.

Esben Danielsen var tidligere udviklingschef og talsmand for Roskilde Festival, der er den begivenhed i landet, som bruger flest frivillige. I sit oplæg vil han komme ind på, hvordan man i klubben arbejder med balancen mellem glæde, entusiasme og motivation af de frivillige og professionalisering, ydre krav og målsætninger.

I værste fald de frivilliges ansvarsfølelse komme i fare, og det kan få gode organisatoriske kræfter til at sive ud af klubben. Læs eventuelt mere fra Esben Danielsens pen.

Fokuserede workshops

Til Nationalt Tennisseminar vil meget af eftermiddagen gå med workshops i mindre grupper, hvor man vælger sig ind på de to emner, man er mest passioneret omkring.

Blandt de seks workshops kan man eksempelvis blive skabere på sin klubs potentiale på Facebook. Jakob Tolborg, der er ekspert i idræt og sociale medier og har startet succesen ”Løbeklubben på Facebook”, giver sine bedst tips, der kan hjælpe med at få fulde huse til eksempelvis Tennissportens Dag.

I den lidt anden ende af skalaen stilles der skarpt på træneren som nøgleperson, hvis man skal have et bæredygtigt talent- og elitemiljø. Morten Arvidsson, elitechef i Randers Kommune og tidligere underviser i Team Danmark og håndboldtræner på højt niveau, trækker på sin store erfaring og deler ud af sine bedste guldkorn.

Udover de mange inspirerende oplæg og de to runder med workshops, vil der være rig mulighed for netværk og erfaringsudveksling med ildsjæle fra hele landet.

Fakta

  • Dato: 3. marts 2018
  • Sted: Sinatur Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg
  • Pris: Kr. 975,- med middag om aftenen, kr. 750 uden middag
  • Tilmelding