Danmark – Marokko 2-1

Det lykkedes Danmarks stabile doubleduo at sikre Danmark føringen i Davis Cup-opgøret mod Marokko med cifrene 6-2, 6-4, 6-2.

Frederik Løchte Nielsen og Thomas Kromann leverede stabilt spil mod Marokkos Reda El Amrani og Yassine Idmbarek. Især Kromanns serv var afgørende for endelige resultat. De to spillere var enige om, at det ikke som sådan var en nem kamp, men de følte at de havde godt fat i den marokkanske duo.

Første sæt blev hurtigt vundet af danskerne med flot og overlegent spil. I andet sæt kom Marokko lidt igen, og fik presset Danmark en smule. Spillet bølgede lidt frem og tilbage,  men i sidste ende var det ikke nok. I tredje sæt var Danmark tilbage i den dominerende rolle og fik lukket kampen.

Søndag spilles de afgørende singlekampe. Frederik Løchte Nielsen skal som den første forsøge at sikre Danmark den samlede sejr, ved at besejre Marokkos førstsingle Reda El Amrani. Skulle det ikke lykkes skal Søren Hess-Olesen i kamp mod Marokkos andensingle Amine Ahouda. Første kamp spilles kl. 12.