Danmarksmestre udendørs 2017

Sidste uges succesfulde DM blev afholdt i Hareskov-Værløse Tennisklub og her kunne der kåres tre dobbelte danmarksmestre.

I damesingle og –double kunne Hannah Viller Møller stille sig øverst på præmieskamlen, Benjamin Hannestad høstede samme hæder i herresingle og –double mens Christian Sigsgaard hentede guld i både herre- og mixed double.

Følgende opnåede hæder som danske mestre 2017 i udendørs tennis:

  • Damesingle: Hannah Viller Møller, HIK
  • Herresingle: Benjamin Hannestad, KB
  • Damedouble: Hannah Viller Møller, HIK og Emilie Vesten Håkansson, HIK
  • Herredouble: Benjamin Hannestad, KB og Christian Sigsgaard, Gentofte
  • Mixed double: Maria Jespersen, Gentofte og Christian Sigsgaard, Gentofte

Dansk Tennis Forbund ønsker at takke HVT for et meget flot anlagt DM arrangement, som blev afviklet i et tæt samarbejde med DTF’s sekretariat og udvalgte sponsorer.

Direktør Klaus Nørby Jakobsen udtaler:

”Alle klubber og organisationer i dansk tennis arbejder løbende på at skabe de bedste oplevelser og konstant løfte kvaliteten af arrangementerne. Med DM i HVT og Ungdomsmesterskaberne i HIK har begge klubber, på fornemste vis, skabt fantastiske og professionelle rammer for spillere, tilskuere og samarbejdspartnere. Til begge arrangementer har mange frivillige og bestyrelsesmedlemmer i klubberne vist vejen og løftet de to events til nye højder. Der skal lyde en stor takt til alle de frivillige som har knoklet både før, under og efter arrangementerne. Yderligere en stor tak til alle de dygtige boldbørn, linje- og stoledommere og ikke mindst referee Tom Gustavsen som alle har sikret, at turneringerne blev afviklet på professionel vis.”

De to singlefinaler blev streamet til stor glæde for over 3.000 modtagere i Danmark og udlandet. Gik man glip af de to finaler, kan de ses her.