Dansk Tennis Forbund indgår 2-årig aftale med TennisTravel

*Update 7. august 2018: Aftalen mellem TennisTravel og Dansk Tennis Forbund er ophævet med øjeblikkelig virkning.

November måned i Danmark kan få mange tennisentusiaster til at længes efter varmere himmelstrøg, hvor træningsdragter ikke er helt så nødvendige og banekapaciteten næsten ubegrænset. Nu er mulighederne for det drømmescenarie blevet udvidet efter at Dansk Tennis Forbund har indgået en samarbejdsaftale med rejsearrangøren TennisTravel. Klubudviklingsansvarlig i Dansk Tennis Forbund, Lars Elkjær, udtaler:

”En tennisrejse er med til at skabe fællesskab i klubben – og dermed fastholdelse af medlemmer. Det er således helt naturligt, at vi indgår en aftale med TennisTravel for at udvide DTF’s mange klubtilbud til også at indeholde tennisrejser. Vi håber at DTF klubberne modtager nyheden om dette samarbejde positivt og vi opfordrer naturligvis vores medlemsklubber til at kontakte TennisTravel når den næste klubrejse skal arrangeres.”

Peter Frederiksen, direktør i TennisTravel fortsætter:

” Vi arbejder målrettet for tennissporten – både bredden og eliten. Vi tilbyder tennisrejser ud fra filosofien om, at de gode oplevelser på tennisbanen fastholder en livslang glæde for tennissporten. Vi har eksisteret siden 2007 og er specialiseret i tennisrejser og træningsophold for danske tennisklubber og tennisspillere. Den åbenlyse fordel ved at benytte os er, at vi står for det hele og til den samme pris som klubben selv kan gøre det for. Vi tager imod tilmeldinger og opkræver betaling. Og så får klubben og medlemmerne en lang række rabatter på tennisudstyr. Med aftalen støtter vi økonomisk DTF – så når en medlemsklub køber en rejse hos os, støtter de automatisk tennissporten i Danmark.”

Samarbejdet mellem de to parter centrerer sig om træningsophold med danske cheftrænere og trænerassistenter. Disse trænings camps ligger i foråret og efteråret som optakt til sæsonen og henvender sig til hold- og turneringsspillere. Yderligere er der udviklet rejsekoncepter i samarbejde med Danske Tennis Veteraner (DTV) og endelig er der etableret et fast klubkoncept for DTF medlemsklubber. I samarbejde med klubben finder udvælges det helt rigtige anlæg til træningslejren. TennisTravel har aftaler med tennisanlæg i Spanien, Kroatien, Frankrig, Portugal og Tyrkiet. De er nøje udvalgt og er kategoriseret i A, B og C for at sikre, at klubben får den kvalitet der ønskes.

Direktør for Dansk Tennis Forbund, Klaus Nørby Jakobsen, siger:

”TennisTravel er den helt rigtige rejsearrangør for os. De har fokus på tennis og brænder for at skabe gode rammer for danske tennisspillere. Samtidig er vi allerede i gang med at videreudvikle de eksisterende koncepter og udvikle nye koncepter i samarbejde med Dansk Tennis Forbunds andre samarbejdspartnere.”

Aftalen løber over de næste to år med start den 1. januar 2018.