Dansk Tennis United vs. Corona Virus

Corona-smittespredningen har været stigende i Danmark den seneste tid. Derfor kommer Dansk Tennis Forbund sammen med DIF med en venlig reminder, om at huske at holde afstand, spritte af og sparke 3. halvleg til hjørne for en stund.

DIF har lavet et opslag til sociale medier, som vi håber, at alle tennisklubber vil dele på sociale medier, så vi sammen – på afstand – kan vinde årets kamp mod corona.

Håbet er, at alle træningssessioner og kampe åbnes af træneren med en peptalk om, hvordan vi sammen i idrætten kan være med til at kæmpe årets vigtigste kamp mod corona. På den måde kommer vi hurtigere tilbage til ’nomaltilstanden’, hvis vi løfter i flok.

Hjælp os med at nå ud til de unge

Det er især de unge, som glemmer at holde afstand. Derfor er det vigtigt, at alle personer rundt om de unge minder dem om coronarådene. Det kan være forældrene, lærerne, men det kan også være trænerne i idrætsforeningen.

I DIF har vi lavet et generelt ’opslag’ til Facebook om taktikken, når kampen mellem Dansk Idræt United – Corona Virus kæmpes. Vi håber meget, at alle cirka 9.000 DIF-foreninger vil dele opslaget. På den måde bliver det set af millioner af danskere – også de unge – som vil blive mindet om rådene omkring især afstand og afspritning.

Hent tekst og grafik her.

Taktikken er klar for årets vigtigste landskamp, der stadig spilles i alle idrætsforeninger.

Corona-smittespredningen har været stigende i Danmark. Derfor kommer vi med en venlig reminder om at huske at holde afstand, spritte af og sparke 3. halvleg til hjørne for en stund.

Tak, fordi I kæmper kampen – sammen.