Davis Cup: Se Danmark til nedsat pris

Billetterne til Davis Cup-braget mellem Danmark og Thailand i Kolding den 17.-18. september kan nu købes. Frem til 30. juni får du en ekstra god pris på billetterne.

Til seneste Davis Cup-kamp – opgøret mod Puerto Rico sidste år – blev billetterne revet væk. Nu er det igen blevet tid til at indfinde sig i hallen – nærmere bestemt Sydbank Arena i Kolding – og støtte Danmarks bedste tennisherrer.

Billetterne er nemlig blevet sat til salg på ticketmaster.

Lige nu og i resten af juni måned kan du sikre dig billetter til en ekstra lav pris. Det koster kun 115 kroner for dagsbilletter, og med en weekendbillet til 170 kroner kan du komme ind både fredag og lørdag.

For børn (3-12 år) koster billetterne kun henholdsvis 65 og 95 kroner.

KØB DINE BILLETTER NU

Den særlige presale-pris gælder som sagt kun i juni måned. Herefter koster dagsbilletterne 145 kroner og en weekendbillet koster 195.

Fakta om Davis Cup: Danmark vs Thailand

  • Dato: 17.-18. september 2021
  • Sted: Sydbank Arena, Kolding

Kampprogram:

  • Fredag: To singler fra klokken 16
  • Lørdag: En double, efterfulgt af to singler fra klokken 12

Tilkøb til ganen

Når du køber din Davis Cup-billet, kan du samtidig investere i lidt godt til ganen. Fredag er der mulighed for at tilkøbe 2-retters middag og fri bar for 200 kroner. Lørdag kan du få brunch for kun 125 kroner.

Kombinerer du 2-retters middag og brunch, skal du kun slippe med 300 kroner. Det er også muligt at tilkøbe øl, sodavand eller en sandwich med billetten.