Den indendørs holdturnering afsluttes; mestre kåres

På grund af corona-pandemien færdigspilles HEAD DTF Holdturneringen inde 2019-2020 ikke. Der kåres danmarksmestre. Op- og nedrykning afgøres af den aktuelle stilling ved turneringens afbrydelse.

Karen Barritza og resten af Birkerøds damer er kåret som indendørs mestre for hold.

Den indendørs holdturnering blev suspenderet, da størstedelen af Danmarks indendørs idrætsaktiviteter blev lukket ned 11. marts. Alle divisioner manglede på daværende tidspunkt en enkelt runde. Elitedivisionen manglede desuden medaljespillet.

HEAD DTF Holdturneringen Inde 2019/2020 bliver ikke spillet færdigt. De aktuelle stillinger ophøjes til slutstilling og bruges til at afgøre op- og nedrykning. Playoffkampe og medaljespillet aflyses, og der uddeles guld, sølv og bronze til de tre højest placerede hold i Elitedivisionen.

Det har bestyrelsen i Dansk Tennis Forbund besluttet. Beslutningen er taget i lyset af, at det ikke er muligt at færdigspille turneringen indenfor en fornuftig tidshorisont.

Dermed bliver Birkerød mestrer hos kvinderne med HRT og KB på de efterfølgende pladser.

Hos herrerne er der guld til KB, sølv til Gentofte og bronze til Lyngby.

I beslutningen har det vægtet højt, at der kun manglede en enkelt runde. Dermed var langt hovedparten af turneringen allerede spillet, og DTF har ønsket at belønne de klubber, som har spillet sig til tops i deres respektive divisioner.

Liga-rækkerne for klubbers andet- og tredjehold var færdigspillet inden 11. marts.

Op- og nedrykning

I enkelte puljer har holdene spillet et forskelligt antal holdkampe. Det kan være, fordi der er et oversidderhold i sidste runde, eller fordi nogle klubber allerede har afviklet sidste rundes kamp. Det drejer sig om herrernes 2. division vest pulje 1 og pulje 2, 2. division øst pulje 2, samt damernes 2. division pulje 1.

I disse puljer har det været nødvendigt at placere holdene efter gennemsnittet af vundne point pr. holdkamp.