Få stillet doublelysten til Tennisdanmark Cup

Lige meget hvor du er i landet, er der en fed doubleturnering lige om hjørnet. Den 5. eller 12. februar kan du tage din makker med til en turnering i Hjørring, Randers, Esbjerg, Sønderborg, Odense, Næstved, Køge eller Hørsholm. Vi spiller efter Next Gen-regler, og alle er sikret flere kampe samme dag.

Tag din faste makker i hånden og gør dig klar til en dag med fede doublekampe. Tennisdanmark Cup Inde 2022 er lige om hjørnet, men I kan stadig nå at tilmelde jer frem til den 22. januar.

Endags doubleturnering for spillere, der har lavere divisions- eller serieniveau eller bare gerne vil ud og prøve sig selv af. I skal dog være fyldt 18 år.

Man kan tilmelde sig i følgende rækker:

  • Damedouble
  • Herredouble Turnering
  • Herredouble Motionist
  • Mixdouble

Der afvikles turneringer i Hjørring, Randers, Esbjerg, Sønderborg, Odense, Næstved, Køge og Hørsholm. Ikke alle rækker udbydes alle steder.

TILMELD DIG HER

Kampformat

Der spilles i puljer á 4 par = 8 spillere på 2 baner. Det giver 3 kampe til hvert par (dog tages der forbehold for afbud, som kan mindske antallet af kampe).

Alle kampe spilles som DTF Next Gen: Bedst af 3 sæt til 4, tiebreak til 7 ved stillingen 3-3, evt. tredje sæt spilles som matchtiebreak til 10.

Der spilles med no-ad. Servemodtager vælger hvilken side, der skal serves til, ved stillingen 40-40 i et parti. I mixdouble dog altid dame-til-dame og herre-til-herre.

Der er 15 minutters pause mellem hver kamp.

TILMELD DIG HER