Få styr på banerne: Kurser i øst, midt og vest

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis udbyder banekurser i både Jylland, på Fyn og på Sjælland i slutningen af februar og starten af marts. Få styr på forårsklargøringen allerede nu og tilmeld dig senest 18. februar.

Få helt styr på klargøring af baner med dette spændende kursus.

Selvom termometeret lige nu ikke indbyder til tanker om udendørs tennis, er det alligevel blevet tid til at planlægge og lave de fornødne indkøb til grussæsonen 2020. For at hjælpe klubberne godt i gang afholder Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis 3 kurser i februar og marts. Et i Odense den 24. februar, et i Randers den 26. februar og et i Ringsted den 2. marts.

På banekurserne får du og din klub masser af praktiske råd og vejledning fra erfarne undervisere og ikke mindst mulighed for at møde og udveksle erfaringer med andre klubber. Det er DTF’s anlægspartnere HP Tennis og Sport Trading, der står for undervisningen.

Kurserne er for alle interesserede, men oplagte deltagere er naturligvis alle, der arbejder med banerne hen over året: Lønnede og frivillige banemænd, kommunalt ansatte medarbejdere og ildsjæle med interesse for området. Der er plads til 16 deltagere på hvert kursus.

TILMELD DIG HER

Praktiske oplysninger:

  • 24. februar – Odense Tennis Center, Windelsvej 138, 5000 Odense C (Sport Trading)
  • 26. februar – Randers Tennisklub, Viborgvej 70, 8920 Randers NV (Sport Trading)
  • 2. marts – Ringsted Tennisklub, Tværallé 8, 4100 Ringsted (HP Tennis)

Klokken 18.00 – 20.30 alle steder.

Pris: 300 kr. I prisen er inkluderet en sandwich og drikkevarer.

Tilmelding senest den 21. februar.

Vil du have flere nyheder som denne direkte i din mailboks, så tilmeld dig Dansk Tennis Forbunds KLUB-nyhedsbrev