Fire aftener med fokus på padel

Dansk Tennis Forbund inviterer i august til fire aftener, hvor jeres klub kan høre, se og prøve padel. En god mulighed for at blive klogere på padel og spillets potentiale for jeres klub.

”Padel er spillet, hvor begyndere kan føle sig som mestre. Det er nemlig nemt at gå til rent teknisk, og de fleste oplever succes allerede første gang, de spiller det. Bolden kommer hurtigt i spil, duellerne bliver længere, og selv banderne bliver luret. Derfor kommer de fleste også igen og spiller mere padel,” siger Morten Hedegaard, konsulent for Padel i Dansk Tennis Forbund.

Nu inviterer Dansk Tennis Forbund til fire events, hvor tennisklubber kan høre, se og prøve padel på egen krop. Det sker i uge 33 og 34 i København, Jyllinge, Aarhus og på Tåsinge. Det er en god mulighed for klubberne til at sende en træner og et bestyrelsesmedlem af sted for tjekke padel ud og høre mere om mulighederne.

”Vi vil rigtig gerne inspirere tennisklubber i hele landet til i første omgang at prøve padel og derigennem blive klogere på potentialet. Vi tror og håber på, at padel er interessant for mange klubber som en ny aktivitet for både nuværende og nye medlemmer. På de fire events kan klubberne både prøve padel, høre mere om spillet og processen med at anlægge baner. Og naturligvis stille alle de spørgsmål, de måtte have,” siger Morten Hedegaard.

Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding (se nedenfor).

Programmet for hvert arrangement

  • Velkomst
  • Kort intro til padel
  • Spil padel – mærk padel på egen krop
  • Dialog om mulighederne med padel. Nyt tilbud til medlemmerne, målgrupper, synergier og anlæggelse af baner. Hvad er potentialet? Hvordan kommer jeres klub videre?

Der vil være lidt mad og drikke undervejs.

Hvor og hvornår

Alle fire events er en hverdagsaften fra kl. 17-19:

  • Onsdag d. 15/8 – ATK (Grøndal MultiCenter)
  • Torsdag d. 16/8 – Jyllinge Tennis og Padelklub
  • Mandag d. 20/8 – AGF Tennis
  • Tirsdag d. 21/8 – Tåsinge Tennisklub

Tilmelding, det er gratis!

Tilmelding til Morten Hedegaard, konsulent for Padel, via mail padel@tennis.dk

Skriv, hvilken dag I deltager, og hvem fra klubber, der deltager.

Har du spørgsmål, så kontakt Morten Hedegaard på telefon 71 72 10 73.