For første gang: Kom på kursus som pickleballtræner

Bliv en af de første uddannede trænere i pickleball herhjemme med et kursus fra Dansk Tennis Forbund og DGI.

Foto: Ebbe Søgaard Pedersen

Pickleball vokser som sportsgren i Danmark. I juni blev det første DM afholdt – endda som en del af DIF DM-ugen i Herning.

Og nu er Dansk Tennis Forbund og DGI glade for at kunne præsentere de første kurser på uddannelsen som pickleballtræner. Pickleballtræner 1 og 2 er første del af vores basisuddannelse, som kommer til at bestå af fire kurser, der skal tages i rækkefølge.

På to weekenddage kan man erhverve sig de to første trin på uddannelsen. Har man blot lyst til at stikke tåen i vandet, kan man nøjes med at tage Pickleballtræner 1.

Undervisningen på kurserne er fordelt mellem praktik på banen og med øvelser, teori og refleksioner i teorilokalet. Målet er, at kursisterne skal blive fortrolige med at planlægge og gennemføre kvalificeret og lærerig pickleballtræning.

Lige nu er der kurser i Gram, Randers og Odense. Men til dette efterår vil der også blive tilføjet datoer i Nordsjælland og i københavnsområdet. Find altid de aktuelle kurser her.

Kurser efterår 2024

Pickleballtræner 1

Pickleballtræner 2

Har du brug for et fleksibelt tilbud – book et klubkursus

Klubkurser er vores fleksible tilbud om at holde et kursus i din egen klub. Både Pickleballtræner 1 og Pickleballtræner 2 kan bookes på særligt favorable vilkår. Kurserne kan enten holdes eksklusivt for klubbens egne trænere eller trænere fra flere klubber i samarbejde.

Fordelen er, at I kan få opkvalificeret trænere, juniorer, forældre og frivillige på hjemmebane til en reduceret pris. Datoen bestemmer I selv.

Priser

  • Pickleballtræner 1: 7.000 kr. (medlemspris)
  • Pickleballtræner 2: 7.000 kr. (medlemspris)

Varighed

  • Pickleballtræner 1: 7 timer. Typisk lørdag eller søndag fra 10-17. Kan også lægges på to hverdagsaftener.
  • Pickleballtræner 2: 7 timer. Typisk lørdag eller søndag fra 10-17. Kan også lægges på to hverdagsaftener.

Kontakt

Kontakt DTF Uddannelse og hør nærmere:

Nathali Thorius
Uddannelseskonsulent
nat@tennis.dk
+45 40 48 97 33