Forstærkning til padel og tennis

Turneringsområdet i Dansk Tennis Forbund får 1. november to nye ansigter, der skal styrke forbundets indsatser bredt set indenfor padelturneringer og turneringstennis.

Dansk Tennis Forbund byder den 1. november velkommen til Mads Bojsen, der tiltræder stillingen som padelkonsulent.

Dansk Tennis Forbund forstærker hermed padelteamet under Padel i Danmark med en ekstra mand, hvis primære funktion er at have fokus på at løfte og understøtte turneringspadel i Danmark. Målet er at levere gode turneringsprodukter til flere spillere, niveauer og grupper, og hermed på bedste måde understøtte en sport i en fantastisk vækst.

Mads Bojsen har senest været ansat i en delt funktion som udviklingskonsulent i Danmarks Basketball Forbund og som konsulent for basketball i DGI. Mads har arbejdet med idræt hele sit liv, har indgående viden og interesse for padelsporten og er selv en ivrig padelspiller.

Vi glæder os til at kunne trække på Mads’s store viden og passionerede og energifyldte tilgang til padelsporten.

Velkendt ansigt til tennis

Vi byder den 1. november også velkommen til Martin Jørgensen, som tiltræder en stilling som turneringskonsulent i Dansk Tennis Forbund.

Martin er et kendt navn i tenniskredse med stor interesse og indgående kendskab til tennis og turneringsafvikling. Martin har igennem en lang årrække været bestyrelsesformand for Tennis Øst, og samtidigt lagt et stort antal timer som frivillig i Ølstykke Tennis & Padelklub – senest også som formand i klubben. Derudover har Martin selv været aktiv tennisspiller i mere end 35 år.

Martin har i sit professionelle liv igennem en lang årrække arbejdet som sælger og har af den vej lært kunsten at tale med mange mennesker og få ting til at ske.

Med ansættelsen i Dansk Tennis Forbund fratræder Martin som formand for Tennis Øst ved unionens generalforsamling den 28. september 2021, og vil ligeledes slutte som formand i Ølstykke Tennis &Padelklub ved først kommende lejlighed.

Vi glæder os i Dansk Tennis Forbund til i det daglige at få glæde af Martins store energi og passion for tennis- og padelsporten.

Vi ser frem til at byde velkommen til Mads og Martin.